SZCIENTOLÓGIA-HÍREK

2013 megünneplése: A fantasztikus eredmények éve

CLEARWATER, FLORIDA • 2014. január 1.

A floridai Clearwaterben rendezett Szcientológia újévi ünnepség egy olyan esztendőt koronázott meg, amelyet a Szcientológia történetének legmonumentálisabb éveként lehet csak jellemezni.

tudjon meg többet

Ideális szervezet a kínaiul beszélő világra nyíló kapunál

KAOHSIUNG, TAJVAN • 2013. december 7.

2013. december 7-én konfettiesőben és léggömbfelhő alatt több mint 4000-en ünnepelték a Szcientológia Egyház első tajvani szervezetének és egyben Ázsia első ideális szervezetének megnyitását.

tudjon meg többet

Szcientológusok 172 országból kijelentik: Mi vagyunk az IAS!

CLEARWATER, FLORIDA • 2013. november 30.

Fehér lovon ülő lovag. Ünnepi dob- és skótduda-zenekar. Mintegy 50 nemzetet képviselő több mint 6500 szcientológus igyekszik az ünnepség rendezvénytermébe.

tudjon meg többet

Tisztelgés azok előtt, akik lehetővé tették a Szcientológia katedrálisát

CLEARWATER, FLORIDA • 2013. november 25.

„Minden nagy katedrális építését egyetlen tégla elhelyezésével kezdték. Egy nagyszerű társadalom építőköve az egyén.” – L. Ron Hubbard

Így történt, hogy a Szcientológia vallás 21. századi katedrálisa, az új Flag Épület – amelyet 94 nemzet szcientológusainak hozzájárulásával építettek – a floridai Clearwaterben 2013. november 17-én megnyitotta kapuit.

tudjon meg többet

A Szcientológia fenségessége: A 21. századi katedrálisunk

CLEARWATER, FLORIDA • 2013. november 17.

10 273 szcientológus.

Egy kecsesen ringatózó szalag.

Egy ünnepi pódium.

Minden eddigi eredményünk megkoronázása a Híd tetején.

„Szcientológus társaim, a bolygó legjobb dolgai várnak rátok. Hiszen a Flag Épületetek ajtajai ezennel megnyíltak, és hivatalosan is meghívlak benneteket, hogy lépjétek át a küszöböt egy teljesen új világba.” – David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke

tudjon meg többet

A Technológia Aranykora II. fázisa: A Szcientológia Hídja a Teljes szabadsághoz

CLEARWATER, FLORIDA • 2013. november 17.

Ez volt történelmünk legjelentősebb hétvégéje.

A szcientológusok valaha volt legnagyobb összejövetele.

Három történelmi rendezvény: hétórányi átütő erejű, példa nélkül álló tájékoztató David Miscavige-től, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnökétől.

tudjon meg többet

L. Ron Hubbard
A Dianetika és a Szcientológia alapítója

Ahogy egyszer L. Ron Hubbard megjegyezte, mindössze két mércéje van annak, hogy az életét jól élte-e le valaki: elvégezte-e, amit el akart végezni, és örültek-e az emberek annak, hogy élt? Az elsőt példázza teljes életműve, beleértve a Dianetikáról és Szcientológiáról szóló több mint 12 000 írott anyagot és 3000 darab, hangszalagra vett előadást.

További információkért látogassa meg ezt az oldalt: www.lronhubbard.org

MI A SZCIENTOLÓGIA?

A Szcientológia egy vallás, a szó legteljesebb értelmében, mivel segít az embernek eljutni a teljes szabadsághoz és igazsághoz. A Szcientológia lényeges tanai a következők:

Ön egy halhatatlan szellemi lény.

Az ön tapasztalatai messze túlmutatnak egyetlen életen. A képességei korlátlanok, még ha ennek jelenleg nincs is tudatában.

Továbbá, az ember alapvetően jó. Túlélésre törekszik, és a túlélése önmagától, embertársaitól, és az univerzummal való testvériségének megvalósításától függ.

tudjon meg többet

DAVID MISCAVIGE:
A Szcientológia robbanásszerű növekedésének élén

tudjon meg többet