Ideal Organizations, New Churches, Official Church of Scientology: Videos, Religious Services & Communities

A SZCIENTOLÓGIA MA

A leggyorsabban növekvő vallás a 21. században

Új Szcientológia egyházak
A Szcientológia vallás iránti
globális igény kielégítése

A Dianetika és a Szcientológia iránti világméretű igény kielégítésére teljesen újfajta Szcientológia egyházak nyílnak meg a világ nagyvárosaiban.

2004-ben indult útjára az ideális org (organization = szervezet) stratégia, amelynek keretében az összes Szcientológia egyházat ideális Szcientológia egyházzá alakítjuk.

Ez egy olyan cél, amelyet L. Ron Hubbard tűzött ki a szcientológusoknak: egy napon olyan egyházakat hozni létre, amelyek azoknak az irányelveknek és annak a technológiának a fizikai megtestesítői, amelyeket a szellemi szabadság eléréséhez biztosított a lények számára.

tudjon meg többet

Készülő egyházak

2004-ben David Miscavige, a Szcientológia vallás egyházi vezetője bejelentette a program elindítását, amelynek célja az egész világon ideális Szcientológia egyházak létrehozása. Ezek az ideális egyházak L. Ron Hubbard technológiájának megtestesítői, amelyek célja a Szcientológia minden szolgáltatásának biztosítása a gyülekezetük és közösségük számára. Eddig több mint 70 új épületet vásároltunk a világ sűrűn lakott területein.

tudjon meg többet

Új haladó szervezetek a láthatáron

Annak érdekében, hogy a hívők haladása drámaian felgyorsuljon a Szcientológia legmagasabb szintjei felé vezető útjukon, David Miscavige, a vallás vezetője elindított egy programot, amelynek az a célja, hogy haladó szervezetek alakuljanak minden kontinensen. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a szervezetek szélesre tárják a legmagasabb szellemi szintek felé vezető kaput. Az Egyház robbanásszerű növekedésének egyik mutatója, hogy míg az elmúlt öt évtizedben négy haladó szervezete volt, 2009-re már további három létrehozása volt folyamatban, hogy ezzel az egész világon teljessé váljon a Szcientológia által az örökkévalósághoz biztosított út.

tudjon meg többet

Flag Szárazföldi Bázis

A Szcientológia vallás növekedése sehol sem nyilvánvalóbb, mint a floridai Clearwaterben található Flagben, amely a Szcientológia vallás legfőbb szellemi központja. A Flaggel kapcsolatos elvárás az, hogy a Szcientológia legfontosabb vallási központjaként folyamatosan meg tudjon felelni a szolgáltatásai iránti egyre növekvő igénynek, ezért a központ az 1975-ös egyetlen épületegyüttesből mára mintegy 50 épületet magába foglaló szervezetté fejlődött. Épületeinek összterülete több mint 185 ezer négyzetméter, és egy 23 négyzetkilométeres területen helyezkednek el.

tudjon meg többet

Freewinds

Freewinds 1988-ban állt szolgálatba a Szcientológia Egyház vallási központjaként. A 130 méter hosszú hajó zavaró tényezőktől mentes környezetet biztosít a híveknek, amelyben tanulhatnak és megkaphatják a Szcientológia vallásban elérhető legmagasabb szintű szellemi tanácsadást.

tudjon meg többet

Eljuttatjuk a világnak a Szcientológiát

A Szcientológia Egyház új, 17 000 négyzetméteres Nemzetközi Terjesztési és Szétosztási Központja egy egyedülálló nyomda és gyártóüzem. Egy helyen található a gyártás, a szétosztás és az adminisztráció, és kizárólag az Egyház munkatársai dolgoznak itt. Ez az új központ több mint 10 000 Szcientológia egyháznak, missziónak és csoportnak készít terjesztési anyagokat, hogy ezek a szervezetek ki tudják elégíteni a Szcientológia szolgáltatásai és programjai iránti minden eddiginél nagyobb igényt.

tudjon meg többet