Ingyenes Dianetika és Szcientológia katalógus – Könyvek, hangoskönyvek, filmek és előadások

Ingyenes Dianetika és Szcientológia katalógus – Könyvek, hangoskönyvek, filmek és előadások

A Dianetika és a Szcientológia anyagai a szellem, az elme és az élet tárgyában valaha összeállított legterjedelmesebb információhalmazt alkotják. Új felfedezéseket tartalmaznak, amelyeket felhasználhat arra, hogy elérje azt a boldogságot és szabadságot, amely abból ered, hogy valóban megérti önmagát.

Ez az ingyenes katalógus a Dianetika és a Szcientológia ajánlott kezdőkönyveit tartalmazza, amelyek most már nyomtatott és hangoskönyv formátumban is elérhetőek.

A katalógusban megtalálhatja még L. Ron Hubbard klasszikus előadásait, valamint a művein alapuló filmeket is.

Ezek az anyagok tartalmazzák az utat ahhoz, hogy tudjuk, hogyan tudjunk, és megnyitják ön előtt a jobb jövő felé vezető kaput. Járja be ezt az utat, és meglátja.

Ha szeretné megrendelni az ingyenes katalógust, töltse ki a jobbra található űrlapot.

INGYENES KATALÓGUS
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.