FIATALOK AZ EMBERI JOGOKÉRT INGYENES FÜZETEK ÉS INGYENES INFORMÁCIÓS CSOMAG

Kérjük, válasszon az alábbiak közül:

  Az emberi jogok története füzet

Ez a képekkel illusztrált füzet tartalmazza az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának rövidített szövegét nagyobb gyerekek és felnőttek számára, valamint egy bevezetőt, a tárgy rövid történetét, és néhány idézetet az emberi jogok közismert szószólóitól.


  Mik az emberi jogok? füzet

Egyszerű nyelvezettel írott, képes útmutató gyerekeknek, amely elmagyarázza az emberi jogokat, bemutatva az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának mind a 30 pontját.


  Ismerd meg a jogaidat! DVD és információs csomag

Ez az akciócsomag megadja az eszközöket azoknak, akik szeretnének tenni valamit az emberi jogok megvalósításáért az egész emberiség számára. Pontos lépéseket tartalmaz ahhoz, hogy bármely közösségben emeljük az emberi jogokkal kapcsolatos tudatosságot, továbbá tartalmaz egy DVD-t 30 társadalmi célú üzenettel, amelyek bemutatják az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatának mind a 30 cikkét.

ANYAGOK MEGRENDELÉSE
FIGYELMEZTETÉS: Az igénylések nagy száma miatt ez a tétel átmenetileg nincs raktáron. Töltse ki ezt az adatlapot az előzetes megrendeléshez, amelyet azonnal teljesítünk, amint rendelkezésre áll az anyag.

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.