Scientology: The Fundamentals of Thought

MI A SZCIENTOLÓGIA?

Semmi sem válaszolja meg világosabban ezt a kérdést,
mint ez a film, amely életre kelti a bestseller könyvet
SZCIENTOLÓGIA: A GONDOLKODÁS ALAPJAI

Blu-ray és DVD (kettő az egyben) csomag
Filmrészlet megnézése

Mi „az élet értelme”? Nagyon sokan életünk java részét azzal töltjük, hogy erre az ősrégi kérdésre keressük a választ. Mit szólna ahhoz, ha kiderülne, hogy a válaszok mindig rendelkezésre álltak, és hogy önnek csak a megfelelő eszközökre volt szüksége ahhoz, hogy hozzájuk férjen?

Ebben a forradalmian új, Szcientológia: A gondolkodás alapjai című filmeskönyvben egy páratlan utazásra indul majd el, amelyen elsajátíthatja az élet eszközeit, és megteheti a valaha volt legfontosabb felfedezését – megismerheti önmagát.

Tanulja meg és azonnal alkalmazza is az alapvető eljárásokat és elveket, amelyekből kirajzolódnak annak körvonalai, hogy hogyan működik az élet! Nyerjen teljes megértést az elméről, a szellemről és az életről! Ismerje fel, mi motiválja a saját és mások tetteit, és távolítsa el az önben rejlő rendkívüli képességek akadályait!

Az élet egy játszma, és – nagyon egyszerűen – íme a szabályok. Lehet boldogabb és jobb képességű. Játszhat egy jobb játszmát, amelyben hasznosíthat mindent, amit az élet felkínál.

Szcientológia – fedezze fel az életerőt, ami ön!

A válaszok az élet kérdéseire... életre kelnek

A Szcientológia: A gondolkodás alapjai című könyv az első javasolt lépés a Szcientológia alapelméletének és alapelveinek megértéséhez. Ez a film bemutat minden fejezetet, ily módon képileg is megjeleníti a könyv minden részét. Ezekben az előzetesekben az egyes fejezetek lényegét emeltük ki. Élvezze az önmagába tett, izgalmas utazást.

FEDEZZE FEL A FEJEZETEKET!
Az
akcióciklus,

amely megmutatja, mi húzódik meg a teremtés, túlélés és pusztítás állandó ciklusa mögött – a ciklus mögött, amely elkerülhetetlennek tűnik az életben, ám csak látszólagosság.
A
létezés
tényezői,

amelyek az egész életet és élőséget alkotják, és amelyek segítségével az ember igazán Létezhet.
A
Nyolc
dinamika,

amelyekre az egész élet feloszlik, és amelyekkel az ember megoldhatja a saját létezésének rejtélyét.
Az
ARK-
háromszög

Van egy kiemelkedő jelentőségű háromszög a Szcientológiában, és az ennek használatára való képesség sokkal nagyobb megértést ad az életről.

A Miért,
amely megválaszolja, hogy miről is van szó igazából, és megadja, hogy milyen pontos elemekből áll a túlélés, a boldogság és maga az élet.


Az Ember részei

– a Szellem, az Elme és a Test átfogó magyarázata, ezek felépítése és egymáshoz való viszonya minden emberi lényben.
Az akcióciklus A létezés tényezői A nyolc dinamika Az ARK-háromszög A miért Az Ember részei
Az akcióciklus
A létezés tényezői
A nyolc dinamika
Az ARK-háromszög
A miért
Az Ember részei

Az Akcióciklus, amely megmutatja, mi húzódik meg a teremtés, túlélés és pusztítás állandó ciklusa mögött – a ciklus mögött, amely elkerülhetetlennek tűnik az életben, ám csak egy látszólagosság.

A létezés tényezői, amelyek az egész életet és élőséget alkotják, és amelyek segítségével az ember igazán Létezhet.

A Nyolc dinamika, amelyekre az egész élet feloszlik, és amelyekkel az ember megoldhatja a saját létezésének rejtélyét.

Az Affinitás, Realitás és Kommunikáció háromszöge, amely feltárja és elmagyarázza az igaz emberi kapcsolatok mögött meghúzódó alapelveket.

A Miért, amely megválaszolja, hogy „miről is van szó igazából”, és megadja, hogy milyen pontos elemekből áll a túlélés, a boldogság és maga az élet.

Az Ember részei – a Szellem, az Elme és a Test átfogó magyarázata, ezek felépítése és egymáshoz való viszonya minden emberi lényben.

Kristálytiszta képi közvetítés

A könyv minden lényeges pontja kiemelve
Tok
Blu-ray
DVD
Útmutató a filmhez

Most először filmen is – minden korábbinál világosabban


Válaszokat keres arra, hogy hogyan működik az élet? Ez a film létfontosságú tudást tartalmaz minden olyan ember számára, aki az életről tanul. A Szcientológia alapelveit még soha nem volt ilyen könnyű megérteni és alkalmazni, bármilyen szinten van is az ember. Az első lépés önmaga megismerése felé itt kezdődik.

Különleges, bevezető internetes ajánlat.
Csak korlátozott ideig érvényes.

Tartalma:

  • 2 lemez (Blu-Ray és DVD)
  • Teljes útmutató a filmhez
  • Ingyenes személyiségteszt-ajánlat
  • A Dianetika és a Szcientológia kezdőkönyveinek ingyenes katalógusa
  • Ingyenes szállítás