A Szcientológia Egyház hivatalos weboldala: L. Ron Hubbard, Dianetika, Mi a Szcientológia?, Könyvek, Hittételek, David Miscavige

A SZCIENTOLÓGIA MA

A Szcientológia Egyház három állam előtt nyitja meg kapuit

Cincinnati és Környéke Szcientológia Egyháza február 25-én, szombaton ünnepelte tekintélyes méretű új otthonának megnyitóját. A felavatáson több ezer szcientológus, állami, megyei és városi hivatalnok vett részt.

Tovább...L. RON HUBBARD
A Dianetika és a Szcientológia alapítója

Ahogy egyszer L. Ron Hubbard mondta, mindössze két mércéje van annak, hogy jól éltük-e életünket: Vajon szándékunk szerint cselekedtünk-e? És másoknak jó volt-e, hogy voltunk? Az elsőt példázza teljes életműve, beleértve a Dianetikáról és Szcientológiáról szóló több mint 12 000 írott anyagot és 3000 hangszalagra vett előadást.

További információkért látogassa meg ezt az oldalt: www.lronhubbard.org

 

MI A SZCIENTOLÓGIA?

A Szcientológia a szó legteljesebb értelmében vett vallás, mivel segít az embernek eljutni a teljes szabadsághoz és igazsághoz. A Szcientológia lényeges tanai a következők:

Ön egy halhatatlan szellemi lény.

Az ön tapasztalatai messze túlmutatnak egyetlen életen. A képességei korlátlanok, még ha ennek jelenleg nincs is tudatában.

Továbbá az ember alapvetően jó. Túlélésre törekszik, és a túlélése önmagától, embertársaitól és az univerzummal való testvériségének megvalósításától függ.

tudjon meg többet!

DAVID MISCAVIGE:

A Szcientológia robbanásszerű növekedésének élén

David Miscavige a Szcientológia vallás egyházi vezetője. A Religious Technology Center (Vallási Technológiai Központ – RTC) Vezetőtestületének Elnökeként övé a végső felelősség, hogy biztosítsa L. Ron Hubbard technológiáinak, a Dianetikának és a Szcientológiának a standard és tiszta alkalmazását, valamint a Szcientológia működésben tartását.

tudjon meg többet!