A SZCIENTOLÓGIA NAPJAINKBAN

A LEGGYORSABBAN NÖVEKVŐ VALLÁS A 21. SZÁZADBAN

A FREEWINDS HAJÓAVATÓ ÚTJÁNAK 27. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL RENDEZETT EGYHETES ÜNNEPSÉGEN A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ ELKÉPESZTŐ TERJESZKEDÉSÉNEK ÉVÉT ÜNNEPELJÜK

KARIB-TENGER2015. JÚNIUS 22.

A bolygó több mint 200 kiváló szcientológusa gyűlt össze a festői Karib-tengeren, hogy felszálljanak a gyönyörű hajóra, amely olyan útra vitte őket, ahol az ünneplés mellett a szellemi megvilágosodásnak is szerepe volt az egyhetes ünnepségsorozaton.

tudjon meg többet

ALÁHULLIK A SZALAG AZ ÚJ, JELLEGZETESEN SVÁJCI IDEÁLIS ORG AVATÓJÁN

BÁZEL, SVÁJC2015. ÁPRILIS 25.

Svájc régóta híres kiváló mesterembereiről – elég csak az órákra vagy a zsebkésekre gondolnunk, illetve felidézhetünk néhány ínyencséget is, amelyeket a mai napig irigyel a világ.

A rendkívül precíz minőségi követelmények az ország káprázatos történelmének első ideális Szcientológia-szervezetén (az angol „organization” után rövidítve „org”) is tükröződnek: Bázel festői városában e szombati napon történelmi jelentőségű és számos méltóság által látogatott megnyitóünnepség keretében nyitotta meg kapuit a hálás közönség előtt.

tudjon meg többet

L. RON HUBBARD SZÜLETÉSNAPI ÜNNEPSÉGÉN REFLEKTORFÉNYBE KERÜL A SZCIENTOLÓGIA ALAPÍTÓJÁNAK MARADANDÓ ÖRÖKSÉGE

CLEARWATER, FLORIDA, USA2015. MÁRCIUS 16.

L. Ron Hubbard örökkévalóságba mutató és mindent felülmúló technológiájának nagyszerűségét mi sem bizonyítja ékesszólóbban, mint az, hogy születésének március 13-i évfordulóját telt házas ünnepség keretében ünnepelték meg David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének elnöke, az egyház vallási vezetője vezetésével.

tudjon meg többet

AZ ÚJ IDEÁLIS KONTINENTÁLIS IRODA ELINDÍTJA A SZCIENTOLÓGIA EURÓPAI TERJESZKEDÉSÉNEK KULCSFONTOSSÁGÚ KÖVETKEZŐ FÁZISÁT

KOPPENHÁGA, DÁNIA2014. OKTÓBER 25.

Ha véletlenül ott voltál a dániai Koppenhágában október 25-én délután, akkor láthattad, ahogy az európai Szcientológia jövője feltárul a saját két szemed előtt.

tudjon meg többet

AZ IAS 30 ÉVE: A BOLYGÓSZINTŰ JOBBÍTÁS HAGYATÉKA

EAST GRINSTEAD, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG2014. OKTÓBER 17.

Az egész 1984-ben kezdődött. Ekkor a Szcientológia még csak a világ 39 országában volt jelen. 30 évvel később a Szcientológusok Nemzetközi Szövetségének (IAS) tagjai 130 országot képviselnek Észak- és Dél-Amerikából, Európából, Ázsiából, Afrikából és Ausztráliából, ezzel is erősítve az egyháznak azt a pozícióját, hogy ez az egyetlen világvallás, amely a 20. században jött létre és a 21. században is szépen növekszik.

tudjon meg többet

A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ ÜNNEPÉLYESEN FELAVATJA SZELLEMI KÖZPONTJÁNAK TÖRTÉNELMI ÉPÜLETÉT

CLEARWATER, FLORIDA, USA2014. JÚNIUS 29.

Több mint 4000 szcientológus gyűlt össze a floridai Clearwater belvárosában június 29-én, vasárnap a nevezetes Coachman Épület felavatására. A történelmi épület teljesen átalakult, és most mint vallásos képzési és tanácsadó létesítmény áll a Flag Szárazföldi Bázison, a Szcientológia nemzetközi szellemi központjában tevékenykedő több mint 2000 fős egyházi lelkészcsapat rendelkezésére.

tudjon meg többet

A FREEWINDS, A SZCIENTOLÓGIA HAJÓJA HUMANITÁRIUSI SZOLGÁLATÁNAK 25. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI

KARIB-SZIGETEK2014. JÚNIUS 21.

Június 14-én, szombat este tűzijáték kíséretében futott ki a Saint Kitts-öbölből a Freewinds – a Szcientológia hajója – ezüst évfordulós útjára.

tudjon meg többet

ÚJ IDEÁLIS ORG AUSZTRÁLIA KIKÖTŐVÁROSÁNAK SZÍVÉBEN

SYDNEY, AUSZTRÁLIA2014. MÁJUS 3.

Május 3-a estéjén több mint 2500, Ausztrália minden részéről érkező szcientológus töltötte meg a Castlereagh Streetet, hogy felavassák a kikötővárosban az új ideális Szcientológia-egyházat.

tudjon meg többet

LRH EGYIK VALÓRA VÁLT ÁLMA AZ IDEÁLIS PACIFICA BRIDGE

LOS ANGELES, USA2014. MÁRCIUS 8.

Egyszerre 3 avatáson hullik alá a szalag. Egy az ideális Amerikai Saint Hill Szervezet ünnepélyes megnyitójának tiszteletére. Egy másik az ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet tiszteletére. A harmadik pedig az ideális Pacifica Bridge elkészültét jelképezi – mindegyik szervezet már önmagában is egy-egy minta-ideálisorg.

tudjon meg többet

EURÓPA IDEÁLIS OT-KAPUJÁNAK FELAVATÁSA

KOPPENHÁGA, DÁNIA2014. FEBRUÁR 15.

Zászlók hada leng. Több, mint 30 európai ország lobogóját lengeti a dán téli szél, és 27 nyelvterületről több ezer szcientológus érkezett az ünnepre.

tudjon meg többet

2013 MEGÜNNEPLÉSE: A FANTASZTIKUS EREDMÉNYEK ÉVE

CLEARWATER, FLORIDA2014. JANUÁR 1.

A floridai Clearwaterben rendezett Szcientológia újévi ünnepség egy olyan esztendőt koronázott meg, amelyet a Szcientológia történetének legmonumentálisabb éveként lehet csak jellemezni.

tudjon meg többet

IDEÁLIS SZERVEZET A KÍNAIUL BESZÉLŐ VILÁGRA NYÍLÓ KAPUNÁL

KAOHSIUNG, TAJVAN2013. DECEMBER 7.

2013. december 7-én konfettiesőben és léggömbfelhő alatt több mint 4000-en ünnepelték a Szcientológia Egyház első tajvani szervezetének és egyben Ázsia első ideális szervezetének megnyitását.

tudjon meg többet

SZCIENTOLÓGUSOK 172 ORSZÁGBÓL KIJELENTIK: MI VAGYUNK AZ IAS!

CLEARWATER, FLORIDA2013. NOVEMBER 30.

Fehér lovon ülő lovag. Ünnepi dob- és skótduda-zenekar. Mintegy 50 országot képviselő több mint 6500 szcientológus igyekszik az ünnepség rendezvénytermébe.

tudjon meg többet

TISZTELGÉS AZOK ELŐTT, AKIK LEHETŐVÉ TETTÉK A SZCIENTOLÓGIA KATEDRÁLISÁT

CLEARWATER, FLORIDA2013. NOVEMBER 25.

„Minden nagy katedrális építését egyetlen tégla elhelyezésével kezdték. Egy nagyszerű társadalom építőköve az egyén.” – L. Ron Hubbard

Így történt, hogy a Szcientológia vallás 21. századi katedrálisa, az új Flag Épület – amelyet 94 nemzet szcientológusainak hozzájárulásával építettek – a floridai Clearwaterben 2013. november 17-én megnyitotta kapuit.

tudjon meg többet

A SZCIENTOLÓGIA FENSÉGESSÉGE: A 21. SZÁZADI KATEDRÁLISUNK

CLEARWATER, FLORIDA2013. NOVEMBER 17.

10 273 szcientológus. Egy kecsesen ringatózó szalag. Egy ünnepi pódium. Minden eddigi eredményünk megkoronázása a Híd tetején. „Szcientológus társaim, a bolygó legjobb dolgai várnak rátok. Hiszen a Flag Épületetek ajtajai ezennel megnyíltak, és hivatalosan is meghívlak benneteket, hogy lépjétek át a küszöböt egy teljesen új világba.” – David Miscavige, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnöke

tudjon meg többet

A TECHNOLÓGIA ARANYKORA II. FÁZISA: A SZCIENTOLÓGIA HÍDJA A TELJES SZABADSÁGHOZ

CLEARWATER, FLORIDA 2013. NOVEMBER 17.

Ez volt történelmünk legjelentősebb hétvégéje.

A szcientológusok valaha volt legnagyobb összejövetele.

Három történelmi rendezvény: hétórányi átütő erejű, példa nélkül álló tájékoztató David Miscavige-től, a Religious Technology Center Vezetőtestületének Elnökétől.

tudjon meg többet

NEPÁLBAN FELAVATTÁK AZ ORSZÁGOS NARCONON
DROGREHABILITÁCIÓS KÖZPONTOT A HUBBARD-CSÚCSON

KATMANDU, NEPÁL2013. SZEPTEMBER 20.

2013. szeptember 20-án új drogrehabilitációs központot avattak fel Katmanduban. Az ultramodern központ létrejöttét a Szcientológusok Nemzetközi Szövetségének nagylelkű pénzügyi hozzájárulása tette lehetővé.

tudjon meg többet

A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ HÁROM ÁLLAM ELŐTT NYITJA MEG KAPUIT

CINCINNATI ÉS KÖRNYÉKE2012. FEBRUÁR 25.

Cincinnati és Környéke Szcientológia Egyháza február 25-én, szombaton ünnepelte tekintélyes méretű új otthonának megnyitóját. A felavatáson több ezer szcientológus, állami, megyei és városi hivatalnok vett részt.

tudjon meg többet

A SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ KALIFORNIA FŐVÁROSÁBAN AVATTA FEL MÉRFÖLDKŐ JELENTŐSÉGŰ ÚJ OTTHONÁT

SACRAMENTO, KALIFORNIA2012. JANUÁR 28.

Kalifornia fővárosa január 28-án, szombaton ünnepelte az új Sacramentoi Szcientológia Egyház megnyitóját. A felszentelő ünnepségen több mint 2500 szcientológus, vendég, valamint városi, állami és országos hivatalnok vett részt.

tudjon meg többet

HAMBURG FELSZENTELTE NÉMETORSZÁG ÚJ IDEÁLIS SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZÁT

HAMBURG, NÉMETORSZÁG2012. JANUÁR 21.

A Hamburgi Szcientológia Egyház 2012. január 21-én avató ünnepség keretében újra megnyitotta kapuit a város számára. A megnyitón 1500 szcientológus, vendég és magas rangú vendég vett részt. Az impozáns megnyitóval a hétemeletes egyház Ideális Szcientológia Egyházzá (Ideális Orggá) alakult, és így még jobban eleget tud tenni Hamburg növekvő Szcientológia közösségének és általában véve a helyi közönség igényeinek.

tudjon meg többet