A szabadságjogok megcsappanása

A szabadságjogok megcsappanása

A szabadságjogok szó nemcsak az alapvető jogokat fejezi ki, mint például a szólás és a vallás szabadságát, hanem más létfontosságú fogalmakat is: lehetőség, választás, biztonság, sőt boldogság. Mégis, a szabadságjogok pontosan a jelentőségük miatt alkalmasak arra, hogy olyan, káros célokra használják őket, amelyek teljes ellentétben állnak a valódi céljukkal. L. Ron Hubbard, azáltal, hogy megerősíti minden egyén tisztességét és alapvető jogainak fenntartását, átfogó megértést biztosít, amely mindenkit érint. Read More 

buy
$15 USD
Mennyiség
Nyelv
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_liberty_title

More About A szabadságjogok megcsappanása

Elismerem, hogy néhány embert alkalmanként félelem tölt el, és teljesen elfogja a félelem abból a hitből kifolyólag, hogy fenyegetés rejtőzik minden egyes embertársában. Elismerem, hogy egy emberi lény annyira aberrálttá válhat, hogy fenyegetést jelentsen a társadalom zömére, és ilyen esetben szükséges őt újra megismertetni a társadalommal. De azt nem vagyok hajlandó elismerni, hogy létezik eredendően rossz, gonosz ember a Földön. – L. Ron Hubbard

A szabadságjogok szó nemcsak az alapvető jogokat fejezi ki, mint például a szólás és a vallás szabadságát, hanem más létfontosságú fogalmakat is: lehetőség, választás, biztonság, sőt boldogság. Valójában ez a szó minden ember álmait és céljait megtestesíti.

Mégis, a szabadságjogok pontosan a jelentőségük miatt alkalmasak arra, hogy olyan, káros célokra használják őket, amelyek teljes ellentétben állnak a valódi céljukkal. Ennek következtében a személyes és a nemzeti szabadságot észrevétlenül el lehet venni. Hogyha a szabadságjogoknak ezt a csökkenését nem ismerjük fel, és nem állítjuk meg, egy népcsoport számos alapvető jogát elveszítheti, és elmulaszthatja felismerni – és így megállítani – a hanyatlást, amely egy rendőrállam felé vezet.

A nemzetek nehezen kivívott és nagy becsben tartott szabadságán nyugszik mindaz, amit állampolgárai legdrágább kincsüknek tartanak. L. Ron Hubbard, azáltal, hogy megerősíti minden egyén tisztességét és alapvető jogainak fenntartását, átfogó megértést biztosít, amely mindenkit érint.