Segítség

Segítség

A segítség az élet minden területét áthatja, mégis kevesen vannak azok, akik felismerik, milyen mértékben határozza ez meg a túlélésüket. Ugyanis a segítség nyújtására és elfogadására való hajlandóság az emberi reakciók és viselkedés alapját képezik. Hogyan növelhetjük meg egy személy magabiztosságát, hogyan javíthatjuk képességét a másokkal folytatott kommunikációra, és hogyan növelhetjük meg az élet iránt mutatott érdeklődését? A válaszok magával a segítséggel kezdődnek, és technikák olyan hatékony sorozata foglalkozik velük, hogy az gyakorlatilag „még a holtakat is feltámasztaná”. Read More 

buy
$15 USD
Mennyiség
Nyelv
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_help_title

More About Segítség

Az élet azért élet, az emberek azért vannak együtt, a fű azért nő, a fák azért nőnek, az eső minden jel szerint azért esik, és minden más – ez mind azért van, hogy segítsen valakinek. – L. Ron Hubbard

A segítség az élet minden területét áthatja, mégis kevesen vannak azok, akik felismerik, milyen mértékben határozza ez meg a túlélésüket. Ugyanis a segítség nyújtására és elfogadására való hajlandóság az emberi reakciók és viselkedés alapját képezik.

Hogyan növelhetjük meg egy személy magabiztosságát, hogyan javíthatjuk képességét a másokkal folytatott kommunikációra, és hogyan növelhetjük meg az élet iránt mutatott érdeklődését? A válaszok magával a segítséggel kezdődnek, és technikák olyan hatékony sorozata foglalkozik velük, hogy az gyakorlatilag „még a holtakat is feltámasztaná”.

Sőt, a segítség oly mélyen gyökerezik az emberi lényekben, hogy még a testi fogyatékosságokat, bizonyos képességek hiányát, baleseteket, a bűnözést és a társadalmi zavargásokat is fel lehet fogni a segítség szemszögéből. Ezért aztán az egyén által megtapasztalt előnyökön kívül láthatjuk e felfedezések felbecsülhetetlen értékét az emberi közösségek egészére nézve is. Egy olyan társadalom, amely megérti és alkalmazza az L. Ron Hubbard által felvázolt alapelveket, fantasztikus újjáéledést fog megtapasztalni tagjai képességeit tekintve, ezen keresztül az egész civilizációt magasabb szintekre emelve. Itt találjuk tehát meg azokat az újonnan felfedezett, erőteljes igazságokat, amelyekből szinte korlátlan mennyiségű haszon származhat.