Kezelési útmutató az elméhez

Kezelési útmutató az elméhez

Az elménk mindig velünk van. Ennek ellenére az Ember gyakorlatilag semmit sem tud arról, hogy hogyan működik. És a válással végződő házasságoktól a kudarcba fulladt karrierekig gyakorlatilag minden emberi válság visszavezethető az Ember saját elméjével kapcsolatos tudatlanságára. Az elme anatómiáját és annak működését részletező első kezelési útmutató elolvasásával bárki megértheti az emberi viselkedés mögött meghúzódó okokat, és felhasználhatja ezt a tudást arra, hogy bármilyen problémát megoldjon az életben. Read More 

buy
$15 USD
Mennyiség
Nyelv
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_operation_manual_title

More About Kezelési útmutató az elméhez

Megpróbálni kideríteni, hogy mi mozgat benneteket, miért viselkedtek annyira helyesen, amennyire helyesen viselkedtek, miért funkcionáltok egyáltalán, miért gondolkodtok egyáltalán – ez eléggé kalandos lenne. – L. Ron Hubbard

Az elménk mindig velünk van. A nap huszonnégy órájában együtt élünk vele, életünk minden napján. Az Ember gyakorlatilag mégse tud semmit arról, hogy hogyan működik. És a válással végződő házasságoktól a kudarcba fulladt karrierekig, a munkát akadályozó feszültségektől a nemzeteket megosztó konfliktusokig gyakorlatilag minden emberi válság visszavezethető az Ember saját elméjével kapcsolatos tudatlanságára.

Képzeljük csak el, mekkora haszon származhatna a válaszok megtalálásából. Nemcsak szervezetek virágozhatnának, és nemcsak nemzetek oldhatnák fel ellentéteiket, de egy egyén ezzel a tudással felfegyverkezve, teljes megértéssel önmagáról és másokról, sokkal jobb eséllyel vághatna neki a céljai megvalósításának is.

Az igazság az, hogy milliók érték már el pontosan ezt. A történelem során először az Ember birtokába került egy „kezelési útmutató”, amely részletesen tárgyalja az elme teljes felépítését, és azt, hogy pontosan hogyan működik. Ezt a „kézikönyvet” tanulmányozva, bárki képes megérteni az emberi viselkedés végtelen sokszínűsége mögött meghúzódó okokat, és ezt a tudást felhasználhatja arra, hogy bármilyen helyzetet megoldjon, amellyel szembekerül az életben.

Itt vár hát ránk a kaland, amely az egyén legértékesebb tulajdonát képező elme működésének felfedezését eredményezi.