A legrosszabb dolog semmit sem tenni

A legrosszabb dolog semmit sem tenni

Hogyan tudja egy egyén irányítani a sorsát egy bizonytalan jövő felé tartó világban? Némán kell várnia a következő előrejelezhetetlen csapást? Vagy tegyen erőfeszítéseket, bármi módon, bármilyen terv szerint, hogy biztosítsa a jövőt azok számára, akiket szeret, és a társadalom számára, amelyben él? L. Ron Hubbard feledhetetlen válasza az ilyen kérdésekre felfedi, hogy hogyan garantáljuk a saját jövőbeli túlélésünket. Read More 

buy
$15 USD
Mennyiség
Nyelv
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_wrong_title

More About A legrosszabb dolog semmit sem tenni

Ebben a civilizációban most sok olyan emberrel vagyunk körülvéve, aki azt mondja: „Ó, hát, én semmit sem tehetek ezzel kapcsolatban.” De nekem világos, hogy igazából ez egy olyan szituációnak látszik, amiről senki nem mondhatja ezt. Most először szembesülünk azzal a ténnyel, azzal az abszolút ténnyel, hogy a legeslegrosszabb dolog, amit tehetünk, az, ha semmit nem teszünk. – L. Ron Hubbard

Egy olyan világban, ahol kiszámíthatatlan erők rohannak hanyatt-homlok egy bizonytalan jövő irányába, hogyan képes egy magányos egyén kontrollálni a saját sorsát? Hogyan tudja megvédeni a családja jólétét, a csoportja sikerességét és országa biztonságát?

Némán kell várnia a következő előrejelezhetetlen csapást, amely talán minden álma és törekvése végét jelenti? Vagy tegyen erőfeszítéseket, bármi módon, bármilyen terv szerint, hogy biztosítsa a jövőt azok számára, akiket szeret, és a társadalom számára, amelyben él?

Íme L. Ron Hubbard felejthetetlen válasza ezekre a kérdésekre. Amit felfed, az nemcsak a siker és a kudarc közötti különbséget jelentő alapelv, hanem olyan alapvető igazság is, amely által garantálni tudjuk jövőbeli túlélésünket egyénként, csoportként, nemzetként és az egész Emberiségként.