A Tisztesség és becsület tanfolyam
SZCIENTOLÓGIA ESZKÖZÖK AZ ÉLETHEZ | Minden tanfolyam megjelenítése »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Tisztesség és becsület egy ingyenes online tanfolyam, amelyet azonnal elkezdhet. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk önnek.
Ha már elkezdte ezt a tanfolyamot, jelentkezzen be itt »
KEZDÉS MOST »
Kezdje el az ingyenes online tanfolyamot!

Tisztesség és becsület
A tanfolyam áttekintése

Mi okozza, hogy az emberek visszahúzódjanak az életben való részvételtől? A gondtalan gyermek tizenéves korára visszafogottá és óvatossá válik. A hivatásának élő sikeres nő, aki egyik kapcsolatát a másik után hagyja ott, az önbecsülés hiányától szenved. A nyugdíjas megbánással tekint vissza az életében hozott döntéseire.

Ezeknek a túlságosan is gyakori helyzeteknek megvan az oka. Ezek nem „csak úgy megesnek”, és nem is „a sors rendelte így”. L. Ron Hubbard rengeteg kutatást végzett közvetlenül azzal kapcsolatban és feltárva annak okait, hogy miért húzódik vissza valaki másoktól, és veszíti el önbecsülését.

Kifejlesztett egy pontos módszert, amely segít visszanyerni a becsület és az értékesség érzését. A szertefoszlott álmoknak és a múlt feletti sajnálkozásnak nem kell továbbra is elvonnia az embereket attól, hogy cselekvő résztvevői legyenek a jelennek.

Létezik egy tényleges mechanizmus, amely visszahúzódásra készteti az embereket a kapcsolatoktól, a családtól, a csoportoktól és – az álmaiktól.

És az ilyen helyzeteket helyre lehet hozni. Ebből a füzetből és a hozzá tartozó tanfolyamból megtudhatja, hogyan segíthet másoknak visszaszerezni a becsületüket – és ezzel együtt az életkedvüket. Ez vadonatúj nézőpont egy régi problémával kapcsolatban, és azt jelenti, hogy nem kell többé tehetetlenül szemlélnie mások szenvedését, hanem olyan eszközök lesznek a kezében, amelyek teljesen megoldják ezt a szenvedést.