IDEÁLIS HALADÓ SZERVEZETEK

Annak érdekében, hogy a hívők haladása drámaian felgyorsuljon a Szcientológia legmagasabb szintjei felé vezető útjukon, David Miscavige, a vallás vezetője elindított egy programot, amelynek az a célja, hogy haladó szervezetek alakuljanak minden kontinensen. Ahogy a nevük is mutatja, ezek a szervezetek szélesre tárják a legmagasabb szellemi szintek felé vezető kaput. Az Egyház robbanásszerű növekedésének egyik mutatója, hogy míg az elmúlt öt évtizedben négy haladó szervezete volt, 2009-re már további három létrehozása volt folyamatban, hogy ezzel az egész világon teljessé váljon a Szcientológia által az örökkévalósághoz biztosított út.

Los Angeles-iHaladó Szervezet

Az ideális Pacifica Bridge tetőpontján áll az új minta ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet (AOLA). Az Ideális AOLA – pár lépésre az ideális ASHO-tól – az OT-állapot felé vezető kapu mindenki számára, aki az L. Ron Hubbard úton megy fel a Hídon. TOVÁBB »


ארגון סיינט-היל האמריקאי

Közvetlenül a Los Angeles-i ideális org mögött áll az új minta ideális Amerikai Saint Hill – ez ad otthont a Saint Hill-i különleges tájékoztató tanfolyamnak és a legendás Erőprocesszeknek. Az ideális ASHO teljesen átalakult, hogy képes legyen befogadni azt a rengeteg embert, aki nagy sebességgel halad felfelé a Hídon a Tech Aranykora II. fázisában. TOVÁBB »


Az ideális Saint Hill, Egyesült Királyság

Az angliai East Grinsteadben található Saint Hill óriási jelentőséggel bír a Szcientológiában. Ez az a hely, ahol L. Ron Hubbard a Szcientológia alapítója élt, kutatásokat végzett és forradalmi felfedezéseket tett a szellem és az élet tárgyában, valamint biztosította a vallás jövőbeli dinamikus fejlődését. És ideálissá való avatásával, L. Ron Hubbard álma beteljesült az Ideális Saint Hill magasztosságában.  TOVÁBB »