SZCIENTOLÓGIA HALADÓ SZERVEZETEK

A Szcientológia haladó szervezetek haladó szintű auditálást és képzést nyújtanak, és szélesre tárják a legmagasabb szellemi szintekhez vezető kapukat. A haladó szervezetek East Grinsteadben, Koppenhágában, Los Angelesben és Sydney-ben vannak. East Grinsteadben, Koppenhágában és Sydney-ben a Saint Hill szervezetek és a haladó szervezetek közös egyházi létesítményekben működnek.
AFRIKAI HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET

Ez az építészeti mestermű vallási központként szolgál az afrikai kontinens minden szegletéből érkező Scientologistok számára.

HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET, AUSZTRÁLIA, ÚJ-ZÉLAND ÉS ÓCEÁNIA

Az ideális haladó szervezet Sydneyben haladó vallási szolgáltatásokat nyújt az Ausztrália, Új-Zéland és Ázsia csendes-óceáni régiója területéről érkező szcientológusoknak.

EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET

Ez az ideális Szcientológia-egyház az angliai Saint Hillben áll, ott, ahol L. Ron Hubbard otthona volt Nagy-Britanniában, és haladó vallási szolgáltatásokat nyújt a világ minden tájáról érkező szcientológusoknak.

LOS ANGELES-I HALADÓ SZERVEZET

Az ideális Pacifica Bridge tetőpontján áll az új minta ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet (AOLA). Az AOLA Észak- és Dél-Amerika szcientológusainak nyújt haladó vallási szolgáltatásokat.

AMERIKAI SAINT HILL SZERVEZET

A szcientológusok az L. Ron Hubbard út mentén mennek fel a Hídon a magasabb szintű képzési és processzingszintek felé az ideális Amerikai Saint Hill Szervezetben.

EURÓPAI HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET

A dániai Koppenhágában található egyház haladó vallási szolgáltatásokat nyújt több mint 50 ország szcientológusainak.