SZCIENTOLÓGIA HALADÓ SZERVEZETEK

A Szcientológia haladó szervezetek haladó szintű auditálást és képzést nyújtanak, és szélesre tárják a legmagasabb szellemi szintekhez vezető kapukat. A haladó szervezetek East Grinsteadben, Koppenhágában, Los Angelesben és Sydney-ben vannak. East Grinsteadben, Koppenhágában és Sydney-ben a Saint Hill szervezetek és a haladó szervezetek közös egyházi létesítményekben működnek.
A SCIENTOLOGY EGYHÁZ DÉL‑AFRIKÁBAN

Ez az építészeti mestermű vallási központként szolgál az afrikai kontinens minden szegletéből érkező Scientologistok számára.

HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET, AUSZTRÁLIA, ÚJ-ZÉLAND ÉS ÓCEÁNIA

Az ideális haladó szervezet Sydneyben haladó vallási szolgáltatásokat nyújt az Ausztrália, Új-Zéland és Ázsia csendes-óceáni régiója területéről érkező szcientológusoknak.

EGYESÜLT KIRÁLYSÁGBELI HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET

Ez az ideális Szcientológia-egyház az angliai Saint Hillben áll, ott, ahol L. Ron Hubbard otthona volt Nagy-Britanniában, és haladó vallási szolgáltatásokat nyújt a világ minden tájáról érkező szcientológusoknak.

LOS ANGELES-I HALADÓ SZERVEZET

Az ideális Pacifica Bridge tetőpontján áll az új minta ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet (AOLA). Az AOLA Észak- és Dél-Amerika szcientológusainak nyújt haladó vallási szolgáltatásokat.

AMERIKAI SAINT HILL SZERVEZET

A szcientológusok az L. Ron Hubbard út mentén mennek fel a Hídon a magasabb szintű képzési és processzingszintek felé az ideális Amerikai Saint Hill Szervezetben.

EURÓPAI HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET

A dániai Koppenhágában található egyház haladó vallási szolgáltatásokat nyújt több mint 50 ország szcientológusainak.