A MEGÉRTÉS ÖSSZETEVŐI

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Mi az a három tényező, amely bármivel kapcsolatban előidézi a megértést, és mi az összefüggés közöttük.
  • Hogyan javítsuk a kapcsolatainkat bárkivel.
  • A precíz eszközök, amelyekre szüksége van, hogy növelje a megértését minden ismerősével és az Ön körül lévő világgal.

A tanfolyam áttekintése

A könyvesboltok különféle önfejlesztő könyveket tartalmazó polcai, a média és az önfejlesztő programok előadói mind számtalan megoldást ajánlanak az élet megértésének problémájára. Az emberek nehézségeinek vég nélküli áradata mégsem oldódik meg.

Ezen a tanfolyamon L. Ron Hubbard ezeknél a „megoldásoknál” mélyebbre hatol, és alapvető tudást ad arra vonatkozóan, hogy valójában miből is tevődik össze a megértés.

Mihez kezdhet Ön ezzel a tudással? Ha tudja, hogy valójában mi is a megértés, a kezében vannak az eszközök magának az életnek a kezeléséhez. Ez azt jelenti, hogy megvannak az eszközei arra, hogy növelje a megértését csaknem mindennel kapcsolatban – beleértve ebbe azokat az embereket, akiket ismer, és akikkel kapcsolatba kerül.

Ez a tudás lehetővé teszi Önnek, hogy segítsen másoknak, akik olyan gyötrelmektől szenvednek, amelyek nézeteltérésekből, nézőpontkülönbségekből, romba dőlt kapcsolatokból és más bajokból származnak. Meg fogja tanulni, melyek a megértés összetevői, hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és hogyan idézik elő a megértést. Ezeknek az alapismereteknek a tanulmányozása által olyan készségekre tesz szert, amelyek birtokában képes lesz hozzásegíteni másokat ahhoz, hogy újra megértsék embertársaikat és az őket körülvevő világot.

Bár annak a teljes technológiának, amelyet L. Ron Hubbard ebben a témakörben kifejlesztett, itt csak egy részét találja, ez elegendő ahhoz, hogy változzon az életről kialakult véleménye. És a használata segíteni fogja Önt abban, hogy az emberi tevékenységek bármely területén eredményes legyen.

Ha az ember problémáinak egyik forrása a megértés hiánya, akkor képzelje csak el, micsoda lehetőségei lennének e nélkül az akadály nélkül! Emberek milliói, akik ezt a tudást alkalmazzák, olyan magasságokba emelkednek, amelyekről azelőtt nem is álmodtak – és sikerrel segítenek másoknak is ugyanezt elérni.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

4 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: A Megértés összetevői
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.