SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZAK
A VILÁG KÖRÜL

Jelenleg a Szcientológia fennállásának legnagyobb terjeszkedési időszakát éljük, és e terjeszkedés élén a világ minden táján a nagyobb városokban és kulturális központokban nyíló új ideális szervezetek állnak.

SZCIENTOLÓGIA SZERVEZETEK ÖNHÖZ KÖZEL

Test Center

Los Angeles, CA
Church of Scientology Information Center
6724 Hollywood Blvd.
Los Angeles, CA 90028
(323) 953-3485

Learn More

Ideal Church

Los Angeles, CA
Church of Scientology of Los Angeles
4810 W Sunset Blvd.
Los Angeles, CA 90027
(323) 953-3200

Learn More


FLAG SZÁRAZFÖLDI BÁZIS

A Szcientológia vallás növekedése sehol sem nyilvánvalóbb, mint a floridai Clearwaterben található Flagben, amely a Szcientológia vallás legfőbb szellemi központja. A Flaggel kapcsolatos elvárás az, hogy a Szcientológia legfontosabb vallási központjaként folyamatosan meg tudjon felelni a szolgáltatásai iránti egyre növekvő igénynek, ezért a központ az 1975-ös egyetlen épületegyüttesből mára mintegy 50 épületet magába foglaló szervezetté fejlődött. Épületeinek összterülete több mint 185 ezer négyzetméter, és egy 23 négyzetkilométeres területen helyezkednek el. TOVÁBB »


FREEWINDS HAJÓ

Freewinds 1988-ban állt szolgálatba a Szcientológia Egyház vallási központjaként. A 130 méter hosszú hajó zavaró tényezőktől mentes környezetet biztosít a híveknek, amelyben tanulhatnak és megkaphatják a Szcientológia vallásban elérhető legmagasabb szintű szellemi tanácsadást. TOVÁBB »