AZ ETIKA ÉS AZ ÁLLAPOTOK

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A törvények, amelyeket ha valaki pontosan követ, sikeres és boldog jövőt teremthet.
  • Mik a statisztikák, és hogyan használjuk őket annak mérésére, hogy mennyire jó egy tevékenység működése, illetve annak előrejelzésére, hogy mi fog történni a jövőben.
  • Pontos lépések, amelyeket azonnal alkalmazhat bármilyen személyes vagy szakmai helyzet javítására.

A tanfolyam áttekintése

Az Ember hosszú ideje úgy találta, hogy az etika egy zűrzavaros témakör. Az utóbbi évtizedekben még inkább zűrzavarossá vált. Honnan tudja az ember, hogy amit tesz, az jó vagy rossz? Amikor azt látja, hogy tisztességtelen emberek kezében hatalom van, bűnözők szabadlábra kerülnek, és hagyományos értékeket dobnak sutba, talán úgy érzi, hogy a könnyebb utat kellene választania. „Ha mások csalnak az adójukkal, én miért ne csalnék?” „Ha más gyerekek lopnak, akkor mi rossz van abban?” De tekintet nélkül bármi másra, az embernek el kell viselnie önmagát. A sok kényszer közepette – ami húzza-vonja – hogyan lehet biztos abban, hogy önmaga, családja, életének minden területe és a jövő szempontjából a legjobb döntéseket hozza?

L. Ron Hubbard figyelemre méltó áttörést ért el az etika területén, ami nemcsak a tárgy leegyszerűsítéséből és rendszerezéséből állt, hanem egy olyan működőképes, a mindennapjainkra alkalmazható technológia kialakításából is, amely megnövekedett boldogságot, jólétet és túlélést eredményez.

Ezek az alapok, amelyeket L. Ron Hubbard munkásságából merítettünk, nem mutatják be a Scientologyban rendelkezésre álló etikai technológia teljességét. Pontos eszközt adnak azonban az ember kezébe ahhoz, hogy erkölcsi szintjét fokozatosan megemelje, túlélési potenciálját az élet bármely területén növelje, és ehhez másokat is hozzásegítsen. Így az etika technológiája az a kulcsfontosságú eszköz, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a lét minden területén sikert érjen el.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

8-10 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Az Etika és az állapotok
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.