AZ ELNYOMÁS OKA

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Miért van az, hogy valakinek, akinek jól megy az élete, hirtelen elkezdenek rosszul menni a dolgai, vagy elkezd kudarcot vallani.
  • Tizenkét meghatározó jellemvonás, amelyek segítenek Önnek bölcsen megválasztani a barátait és társait.
  • Eszközök, amelyeket Ön arra használhat, hogy mentesítsen valakit az elnyomás terhe alól, hogy az illető helyrejöjjön, és ismét boldog legyen.

A tanfolyam áttekintése

Miért van az, hogy némelyik ember gyakrabban beteg, mint mások? Miért hajlamosak egyesek a balesetekre? És van-e annak valami oka, hogy sokan egyfajta érzelmi mérleghintán élik az életüket: egyszer jól megy nekik, aztán meg rosszul?

Erre megvan a magyarázat, és semmi köze az istenekhez, a végzethez vagy a csillagok állásához. Valójában e jelenségek tényleges okát – és a megoldásukat – megadja a Scientology.

L. Ron Hubbard képes volt átlátni az emberi viselkedés komplexitásán, és felfedezte azokat a tényezőket, amelyek megmagyarázzák az elnyomásnak az emberekre gyakorolt hatását – mivel ezeket a látszólag véletlenszerű eseményeket a mások általi elnyomás okozza. Ez a tanfolyam L. Ron Hubbard írásaiból vett szemelvényeket tartalmaz, amelyekből megtudja majd, hogyan ismerje fel azokat az embereket, akik rosszat akarnak Önnek, és hogyan ismerje fel azokat, akikkel érdemes barátkoznia. Felfedezi majd, miért van az, hogy egyeseknek rosszul megy az élete, és hogyan segítheti hozzá őket ahhoz, hogy ismét jó állapotba kerüljenek. Megtudja, hogy mi működteti ezt a romboló, ám mindennapos helyzetet, és hogy mit lehet tenni az elhárítására. Ezek olyan adatok, amelyek azonnal kézzelfogható változást hozhatnak az Ön életébe, épp úgy, ahogy mások életébe már változást hoztak.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

8-10 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Az elnyomás oka
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

Az elnyomás oka tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„Ezen a tanfolyamon nagyon fontos adatokat kaptam arról, hogyan hozzak döntéseket arról, hogy kivel dolgozom, kik legyenek a barátaim, és ami a legfontosabb: mit tegyek azokkal, akik megpróbálnak elnyomni másokat.

Megtudtam, hogyan lehet az ember életében egy ilyen katasztrofális helyzetet nagyban javítani ezzel a tudással. Miután a füzet alapján kezelést végeztem a nővéremen, tanúja voltam annak, ahogy az élete egyik napról a másikra megváltozik. Bámulatos! Hálás vagyok a tanfolyam-felügyelőmnek és L. Ron Hubbardnak!”

M. P.


„Amikor elkezdtem ezt a tanfolyamot, egyáltalán semmit sem tudtam az elnyomásról, az okairól és a forrásairól. Eléggé meg voltam lepve, hogy az egész szinte azonnal tökéletesen érthető volt számomra!

Alaposan áttanulmányoztam Az elnyomás oka füzetet. Amikor befejeztem, már könnyedén képes voltam beazonosítani az életemben az elnyomás okait. Ennek előnyét napokon, sőt órákon belül éreztem! Többé már nem éreztem úgy, mintha lenyomnának vagy visszatartanának. Testileg és szellemileg jobban éreztem magam, és úgy éreztem, tanultam valamit, ami nagy hasznomra lesz az életem hátralévő részében.

De ezzel még nem volt vége. Ez a tanfolyam nemcsak abban segített, hogy segítsek magamon, hanem abban is, hogy másokon segítsek. A gyakorlati feladat befejezéséhez tanulmányoznom kellett más embereket a környezetemben, hogy beazonosítsam a különböző személyiségtípusokat és az elnyomó cselekedeteket.

Ahelyett azonban, hogy hagytam volna tovább folytatódni, most már tudtam nekik segíteni abban, hogy véget vessenek a helyzetnek, vagy kiszálljanak belőle, vagy továbblépjenek rajta. Ez különösen igaz volt az egyik barátnőm esetében, aki éveken keresztül elnyomás alatt állt. Mindig rosszul és kényelmetlenül érezte magát. Gyakran voltak depressziós időszakai, rendszeresen meg volt fázva vagy influenzás volt. Amikor megtudta, hogy elnyomják, elkezdte megérteni, és szinte azonnal jobban érezte magát. És ahogy múlt az idő, még jobban lett! Alig tudta elhinni, annyira hihetetlen volt.

A tudás, amit ebből a tanfolyamból nyertem, semmihez sem fogható. Számos módon használtam saját magam és mások megsegítésére. Az életem legalább tízszer olyan jól megy! Nagyszerűen érzem magam. Úgy érzem, bármit el tudok érni, mert senki nem tud visszatartani, vagy mást bebeszélni nekem! És képes vagyok segíteni a barátaimnak és a családtagjaimnak, hogy ugyanezt érezzék!”

M. S.