A LÉTEZÉS DINAMIKÁI

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Az alapvető motiváció az Ön összes döntése és tevékenysége hátterében.
  • A nyolc különálló rész, amelyek az életet alkotják, és ahogyan ezek egymáshoz viszonyulnak.
  • Hogyan lehet bizonyossággal helyes döntéseket hozni az életben.

A tanfolyam áttekintése

Az Ember időtlen idők óra próbálja felmérni a helyét ebben a világban. Hogyan viszonyuljon az élet más területeihez és embertársaihoz? Mik a valódi kötelezettségei, és kikkel szemben?

A határozott választ nem tudták megadni sem az ókori görögök, sem napjaink materialista gondolkodói.

Így ez addig váratott magára, amíg L. Ron Hubbard meg nem valósította a régóta vágyott célt: felfedezte azt az átfogó alapelvet, amely az élet egészére érvényes; a közös nevezőt, amellyel minden ember, sőt az élet egésze megérthető.

Ettől kezdve felfedezések áradata indult meg, új megvilágításba helyezve az ember és az élet természetét.

Az e tanfolyamon található alapelvek megoldják azt az ősi erkölcsi dilemmát, hogy „mi helyes, és mi helytelen” – így az ésszerűség új szintje jöhet létre. Ezekkel az alapelvekkel most összhangba hozhatjuk a létezés különféle tényezőit, minden esetben helyes döntéseket hozhatunk, amikor választás előtt állunk, és új nézőpontot szerezhetünk az életben választható irányokról.

L. Ron Hubbard számos más írásában, illetve előadásai során részletesen kifejtette ezeket az alapelveket. Az itt következők bemutatják a téma lényegét és a sikeres élet gyakorlati megközelítését, amelyet milliók alkalmaznak.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

4 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: A létezés dinamikái
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

A létezés dinamikái tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„Tényleg fantasztikus tapasztalat volt tanulni a dinamikákról [különböző késztetések és hajtóerők, amelyeken keresztül túlélünk az életben]. Most már ismerek egy olyan varázslatos dolgot, amely mindenkinek segíthet jobban megérteni a saját érzéseit és azt, hogy hogyan lehet mindent megváltoztatni az életében. Ez mindenki számára csodálatos eszköz, beleértve a tanárokat, a tanácsadókat, a szülőket, az értékesítőket és mindenki mást, akinek kapcsolatban kell lennie másokkal.

Az egyik személy, akinek segítettem, most szerelmes, és teljesen szabadon élvezi a kapcsolatát. Korábban tíz évig szenvedett egy problémától, ami eltűnt, miután a dinamikák szemüvegén keresztül megnézte.

A tanfolyamon kapott eszközökkel és tudással segíteni tudtam olyan embereknek, akiknek már tíz vagy több éve problémáik voltak (sok különféle probléma), és minden könnyűszerrel megoldódott.

Mindenkinek javaslom, hogy végezze el ezt a tanfolyamot.”

J. M.


„Ez a tanfolyam segített, hogy magamon kívül mást is lássak, és más területeket is figyelembe vegyek, amelyek eddig elkerülték a figyelmemet, és gyakran mások figyelmét is elkerülik. A gyakorlati feladatok segítettek sokkal szélesebb körben nézni a dolgokat, különösen az optimális megoldások meghatározása során.

Nagyon jó volt a dinamikák [különböző késztetések és hajtóerők, amelyeken keresztül túlélünk az életben] »vonatkoztatási pontként« való használatával segíteni valaki másnak ideális megoldást találni egy olyan helyzetre, amivel szembe kellett néznie. Ez mindkettőnknek hatalmas nyereség volt.

A tanfolyam befejezése óta elkezdtem az összes dinamikán működni, és az összeset figyelembe venni, nem csak néhányat, és ez tényleg jelentős győzelem. Köszönöm az útmutatást, a bátorítást és a tanfolyamhoz nyújtott segítséget.”

R. L.