ASSZISZTOK BETEGSÉGEKRE ÉS SÉRÜLÉSEKRE

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Hogyan segíthetünk egy személynek gyorsabban felépülni egy balesetből, betegségből vagy zaklatottságból.
  • Mi az Ön viszonya a testéhez és az elméjéhez – és miért van meg Önben a képesség arra, hogy befolyásolja a saját egészségét?
  • Eszközök, amelyeket használhat arra, hogy enyhítse valaki fájdalmát és kényelmetlenségét.

A tanfolyam áttekintése

Az emberek néha megsérülnek az élet folyamán. Az emberi test ki van téve betegségeknek, sérüléseknek és különféle véletlen vagy szándékos természetű baleseteknek.

A vallások évszázadokon keresztül igyekeztek enyhíteni az ember testi szenvedését. A módszerek az imától a kézrátételig terjedtek, és számos babona próbált magyarázatot adni esetenkénti hatékonyságukra. Mindamellett közkeletű meggyőződés volt – függetlenül a használt módszertől –, hogy a szellem képes hatni a testre.

Ma az orvostudomány a testet gyógykezeli, ha valami nincs rendben vele. Majdnem teljesen figyelmen kívül hagyja azonban a szellemi lénynek a testéhez fűződő kapcsolatát és azt a hatást, amelyet a lény a testére gyakorol.

Valójában a szükséges orvosi kezelések után az egyén önmaga képes rendkívüli mértékben befolyásolni a testet és annak állapotát.

L. Ron Hubbard a felfedezéseiből számos alkalmazást fejlesztett ki a személy testi nehézségeinek mentális (az elmét érintő) és szellemi megközelítésére. És ahogy egyre több technika fejlődött ki, technológiák új csoportja került használatba, amelyet „asszisztoknak” neveznek.

Az asszisztokat szinte határtalanul lehet használni. Mindig segítenek, sokszor csodával határos eredményekkel. Ma több tucat assziszt létezik rengetegféle állapotra. Ez a tanfolyam tartalmaz néhányat a legalapvetőbbek és legszélesebb körben használtak közül. 

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

4-6 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Asszisztok betegségekre és sérülésekre
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

Az Asszisztok betegségekre és sérülésekre tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„Folyamatosan kerestem, amíg meg nem találtam a Scientologyt és az asszisztokat. Most már azt mondhatom, hogy megtaláltam, amit kerestem. Amióta alkalmazom az asszisztokat, képes voltam segíteni, illetve befolyásolni a testet és annak állapotát.

Csodálatos érzés látni, hogy az emberek rendbe jönnek, és megváltozik az életük. Most több barátom van, és elkezdtem tanítani az asszisztokat azokban a szervezetekben, ahová tartozom.

Most már van egy gyakorlati motiváció az életemben, és tudom, hogy sokáig fogok még embereken segíteni, mert nagyon hatékony módot találtam arra, hogy hozzájáruljak ne csak a saját közösségem, hanem az egész ország jobb állapotához.”

F. N.


„Ennek a tanfolyamnak köszönhetően újra tudok aludni. Korábban sokszor volt olyan, hogy a négyéves fiamnak fájt a lába. Általában olyankor fájt a lába, amikor én magam is fáradt voltam, és már nem maradt erőm arra, hogy bármit kezdjek vele.

De amikor megismertem az asszisztokat, és elkezdtem alkalmazni őket, tudtam neki segíteni, és gyakran kevesebb mint öt perc alatt újra el tudtam altatni. Ez nagyon sokat segített nekünk. Szemmel láthatóan képes volt fájdalom nélkül aludni. Nagyon megkönnyebbültem, hogy végre megtaláltam annak a módját, hogyan segítsek neki és az egész családomnak (mert ők is szenvedtek emiatt). Nagyon könnyű, ha tudod, hogyan csináld. Bárcsak mindenki tudna erről, és ki is próbálná!”

M. H.