A TANULÁS TECHNOLÓGIÁJA

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Az első legyőzendő akadály annak útjában, hogy bármit meg tudjunk tanulni.
  • A tanulás három akadálya, amelyek megakadályozzák, hogy Ön megértsen egy tárgyat – és a precíz eszközök, amelyekkel felülkerekedhet ezeken.
  • Hogyan tanulhat meg, és hogyan érthet meg bármilyen tárgyat tetszés szerint.

A tanfolyam áttekintése

Gondoljon csak bele: iskolai tanulmányai során megtanította Önt bárki valaha is arra, hogyan tanuljon valamit?

Manapság emberek úgy végzik el az iskolát, hogy nem tudnak eléggé írni-olvasni ahhoz, hogy betöltsenek egy állást, vagy boldoguljanak az életben. Ez hatalmas probléma. Nem arról van szó, hogy nem lehet megtanulni a tárgyakat, hanem arról, hogy nem tanítják meg azt, hogy hogyan kell tanulni. Ez a lépés hiányzik minden oktatásból.

L. Ron Hubbard betöltötte ezt a tátongó űrt azáltal, hogy kifejlesztette az első és egyetlen működőképes technológiát arra, hogy hogyan tanuljunk. Felfedezte azokat a törvényeket, amelyeken a tanulás alapszik, és működőképes megoldásokat fejlesztett ki, amelyeket bárki képes alkalmazni. Ezt a tárgyat „tanulási technológiának” nevezte el.

Ez a technológia megértést ad a tanulás alapjairól, és pontos módszereket szolgáltat a tanulás során felbukkanó összes csapda elkerülésére.

A tanulási technológia nem „gyorsolvasás” vagy „emlékezési trükk”. Ezek nem bizonyultak hatékonynak abban, hogy növeljék az egyén képességét arra, hogy megértse, amit tanul, vagy javítsanak az írás-olvasási szintjén. Tanulja meg annak technikáit, hogyan kell egy tárgyat a megértés céljával tanulni, hogy aztán alkalmazni tudja azt.

Itt az L. Ron Hubbard által kifejlesztett teljes tanulási technológiának csak egy kis részét találja. Mindazonáltal ez a rövid áttekintés olyan alapvető dolgokat tartalmaz, amelyeket Ön használni tud arra, hogy hatékonyabban tanuljon. Ezzel a technológiával bárki meg tud tanulni bármilyen témát.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: A tanulás technológiája
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.