ELJUTTATJUK A VILÁGNAK A SZCIENTOLÓGIÁT

SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS
Itt Hollywood aranykora ötvöződik korunk legfejlettebb csúcsmodern technológiájával, hogy segítsen felépíteni egy jobb világot a jövő számára. A bolygószintű kommunikációra tervezve minden elképzelhető médiacsatornán keresztül; egyszerűen nincs még egy ilyen létesítmény a Földön.
BRIDGE PUBLICATIONS
A Dianetika és a Szcientológia Alapok-könyveinek és -előadásainak 2007-es kiadása óta a szcientológusok nagyobb számban látogatják az egyházaikat, mint valaha. Rendkívüli mértékben megnőtt az anyagok iránti igény, és – ahogy a hívők haladnak e könyvek és előadások tanulmányozásával – ezzel párhuzamosan nőtt azoknak az embereknek a száma is, akik bejönnek, hogy megismerjék a Szcientológiát. [...]
NEW ERA PUBLICATIONS INTERNATIONAL APS
A Szcientológia világszerte elterjedt vallás – csupán 60 éves, de már milliók vallják a magukénak. Egyetemes alapelveink felvilágosítást és értelmet kínálnak bármely személynek, függetlenül attól, hogy melyik kultúra vagy felekezet tagja. És mindezt több mint 50 nyelven tesszük. Emberek milliói szerte a világon, minden egyes ilyen nyelven elég egyszerűen azt találták, hogy „a Szcientológia működik”. De a vallásunk anyagait eljuttatni mindezekhez az emberekhez ezekben az országokban olyan kihívás volt, amelynek meg kellett felelnünk.
NEMZETKÖZI TERJESZTÉSI ÉS SZÉTOSZTÁSI KÖZPONT
A Szcientológia Egyház új, 17 000 négyzetméteres Nemzetközi Terjesztési és Szétosztási Központja egy egyedülálló nyomda és gyártóüzem. Egy helyen található a gyártás, a szétosztás és az adminisztráció, és kizárólag az Egyház munkatársai dolgoznak itt. Ez az új központ több mint 10 000 Szcientológia egyháznak, missziónak és csoportnak készít terjesztési anyagokat, hogy ezek a szervezetek ki tudják elégíteni a Szcientológia szolgáltatásai és programjai iránti minden eddiginél nagyobb igényt.
GOLDEN ERA PRODUCTIONS
A Szcientológia egy valóban 21. századi vallás, ezért felhasználja az új évezred technológiáját, hogy véghezvigye vallási küldetését. Ennek érdekében az Egyház belépett a multimédia korába azáltal, hogy a Golden Era Productions nevű egységében csúcstechnológiát alkalmazó film- és hangstúdiókat hozott létre. A Dél-Kaliforniában található, 200 hektáros területen fekvő Golden Era Productions az egész Szcientológia vallás nemzetközi terjesztési központja; itt készítik az összes filmet, videót, televíziós és internetes anyagot, valamint a nemzetközi rendezvények anyagait.