CÉLOK ÉS CÉLKITŰZÉSEK

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Miért van az, hogy az emberek néha keményen dolgoznak egy cél elérésén, mégsem jutnak közelebb hozzá.
  • Mit kell lépésről lépésre tennie ahhoz, hogy a terveiből valóság legyen?
  • Precíz eszközök, amelyekre szükség van, ha bármilyen tevékenységben célokat akar kitűzni és elérni.

A tanfolyam áttekintése

Hogyan gondoskodjunk a dolgok elvégzéséről? Hogyan váltsunk valóra egy álmot, és hogyan vigyünk sikerre egy tervet? Úgy tűnik, sokunknak vannak megvalósítatlan céljai vagy félbehagyott tervei, és sokan kerülünk szembe olyan feladatokkal, amelyek nyomasztóan nagynak, sőt elérhetetlennek látszanak. Ez nemcsak egyénekre igaz, hanem vállalatokra, sőt országokra is. A történelem tele van bukott projektekkel.

A szervezés tárgykörét vizsgálva L. Ron Hubbard hatalmas technológiai tudásanyagot fejlesztett ki, amely biztosítja bármely csoport sikerét. Ezzel egyúttal megoldást nyújtott a lehető legáltalánosabb kudarcra is: amikor nem vagyunk képesek végrehajtani egy tervet.

Ezen a tanfolyamon megtanulhatja, hogyan érhet el szó szerint bármilyen célt, kicsit vagy nagyot. A terveket sikerre lehet vinni, de ehhez számos létfontosságú lépést kell sorban megtenni. Megtanulja majd, hogy mik ezek a lépések, és hogyan alkalmazhatók bármire: egy személyes célra, egy családra, egy csoportra, egy cégre és még sok minden másra. Megtanulja, hogy az álmai valóra válhatnak.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

5 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Célok és célkitűzések
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

A Célok és célkitűzések tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„Mivel ambiciózus és kreatív ember vagyok, gyakran támadnak ötleteim arra, hogyan tudnám javítani a saját életem és a körülöttem élők életét, a családomét és a barátaimét. De ezek az ötletek gyakran csak jönnek és eltűnnek anélkül, hogy valaha is megvalósulnának. Mindennap új kihívásokkal találkozok az életben, és eddig könnyű volt halogatni vagy elvetni a terveket, mert hagytam, hogy a korlátok elém álljanak.

Célok és célkitűzések megtanította a csataterv és az átfogó stratégia fontosságát, hogy amikor problémák történnek, akkor vagy meg tudjak birkózni a problémával, és tovább tudjak haladni a végső cél felé, vagy alkalmazkodni tudjak, és újra felbecsüljem a helyzetet, ami által a probléma kicsivé válik a végcélhoz képest.

A technológia valójában teljesen más szemléletmódot adott a tervezésről, és rádöbbentem, hogy nagyon idealista és nem reális nézőpontom volt arról, hogyan lehet sikert elérni. Azt gondoltam, hogy majd egy napon kialakul az egész, és meg fog történni. Most már értem, hogy a siker eléréséhez kemény munka és elhatározottság kell. Biztos vagyok benne, hogy ez a technológia egy olyan rendszert adott, amelyet bármikor használhatok.

Ahogyan az A tanulás technológiája tanfolyam esetében is történt, máris a kezemben a bizonyíték, hogy milyen csodálatos is ez a technológia. A cél, amit az egyik gyakorlatnál magam elé tűztem, valami olyasmi volt, aminek a megtételén már hónapok óta gondolkoztam, mégsem tettem semmilyen erőfeszítést azért, hogy nekilássak, és kezdjek vele valamit. Most már nemcsak a stratégiám van meg a projekt végrehajtásához, hanem a részletes célkitűzések is, amelyeket az ötletem megvalósításához használhatok. Most úgy tekintek a jövőbe, hogy azzal a tudással várom a felbukkanó kihívásokat, hogy ezek nem negatív dolgok lesznek, hanem alkalmak arra, hogy jó stratégiát és tervezést használjak a siker eléréséhez!”

G. C.


„Elvégeztem a Célok és célkitűzések tanfolyamot a Scientology önkéntes lelkészek weboldalán. Miután elolvastam az anyagot az interneten, és elvégeztem a gyakorlatokat, alkalmaztam az eszközöket a vállalkozásomban.

Miután néhány hétig használtam az eszközöket, a heti tervezett találkozóim számát 1-2-ről 6-8-ra emeltem, és van két új ügyfelem, akikkel dolgozom. A tanfolyam azért hasznos, mert a gyakorlatok megtanítják az eszközök használatát. Több, mint puszta elmélet. Az eszközök alkalmazása nagymértékben a célon tartja a figyelmet. Minden olyan tevékenységet kiiktatunk, amely nem támogatja a cél elérését, és csak azokat a magas szintű tevékenységeket végezzük, amelyek elvezetnek a célokhoz.

Nagyon élveztem ezt a tanfolyamot, és magammal hordom a Célok és célkitűzések füzetet, hogy biztos lehessek benne, hogy napi alapon alkalmazom az eszközöket. Biztos vagyok benne, hogy a vállalkozásom sikeres lesz. Már most is látom ennek a jeleit.”

M. H.