A SZCIENTOLÓGIA NAPJAINKBAN

A LEGGYORSABBAN NÖVEKVŐ VALLÁS A 21. SZÁZADBAN

A Scientology Egyház történelmének legnagyobb évét és a még ennél is ígéretesebb 2019 eljövetelét ünnepli

LOS ANGELES, KALIFORNIA2018. DECEMBER 31.

Elérkezett az elmúlt 365 napnyi gyümölcsöző teljesítmény fináléja, melynek keretében megünnepeljük az elért terjeszkedést és a világunk felemelése és inspirálása irányába tett társadalmi előrelépést.

tudjon meg többet

Made in Detroit: Új Scientology-egyház áll Motor City alapkövénél

DETROIT, MICHIGAN2018. OKTÓBER 14.

Nehéz idők után a középnyugati metropolisz úton van a felépülés felé, és most büszkén üdvözli a szellemi technológiát egy új egyházban a belváros szívében.

tudjon meg többet

Lenyűgöző eredmények: humanitárius sikerek ünneplése a csodálatos IAS-hétvége során

EAST GRINSTEAD, ANGLIA2018. OKTÓBER 7.

A Scientologistok Nemzetközi Szövetségének (IAS) 34. évfordulós ünnepsége egy év történelmi jelentőségű eseményeit besűrítette egy háromnapos rendezvénybe Anglia déli részén.

tudjon meg többet

Szabadságot hozva megkezdi működését a Stuttgarti Scientology Egyház

STUTTGART, NÉMETORSZÁG2018. SZEPTEMBER 9.

Az autógyártás otthonában és a német ipar fellegvárában új Scientology-egyház nyit lehetőségeket a társadalom jobbítása és a szellemi fejlődés előtt.

tudjon meg többet

A Freewinds Hajóavató útjának 30. évfordulós rendezvénysorozata a Scientology monumentális eredményeinek 365 napon át tartó töretlen sorozatát ünnepelte.

KARIB-TENGER2018. JÚNIUS 25.

A világ minden részéről érkezett Scientologistok a Scientology Egyház egyik vallási központjában, a Freewinds tengerjáró hajón gyűltek össze, hogy terveket készítsenek a további terjeszkedésre, és megünnepeljék az Egyház 12 hónapos töretlen sikersorozatát.

tudjon meg többet

Csillag születik a „Gyönyörű város” egén, ahogy aláhull a szalag az új Scientology-egyházról

ORLANDO, FLORIDA2018. MÁJUS 12.

Orlando, az USA leglátogatottabb városa egy álom valóra válásának lehetett tanúja, amikor az Orlandói Scientology-egyház mindenki előtt megnyitotta kapuit.

tudjon meg többet

„A fények városa” Ausztráliában a legújabb Scientology-egyházat köszönti

PERTH, NYUGAT-AUSZTRÁLIA2018. MÁJUS 5.

Perth talán messze van, de a város lehetetlent nem ismerő vállalkozószelleme tökéletes hellyé teszi a világ leggyorsabban növekvő és legmenőbb új vallása számára.

tudjon meg többet

David Miscavige a Scientology Network elindításával a vallási televíziózás új korszakát jelenti be

LOS ANGELES, KALIFORNIA2018. MÁRCIUS 12.

Az egyházi vezető új csatornát jelent be, amely be fogja mutatni a Scientology Egyházat a világnak, és megválaszolja a kíváncsiak kérdéseit.

tudjon meg többet

Ezrek gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a Scientology Alapítójának születésnapjáról, és „elfordítsák a kapcsolót” a megállíthatatlan terjesztés elindításához

CLEARWATER, FLORIDA2018. MÁRCIUS 10.

A floridai Clearwaterben, az Egyház szellemi központjában L. Ron Hubbard élete és hagyatéka előtt tisztelegtek. Az ünnepség fénypontja a Scientology Network új korszakot indító bemutatása volt a vallás világszintű növekedésének előmozdítására.

tudjon meg többet

Ahol a szellemiség kereszteződik az emberi zsenialitással: új Scientology-egyház nyílt a Szilícium-völgyben

SZILÍCIUM-VÖLGY, KALIFORNIA2018. FEBRUÁR 18.

A világ csúcstechnológiájának fővárosa, amely a digitális forradalomban játszott szerepéről híres, köszönti L. Ron Hubbard fejlődést ösztönző vallási technológiáját.

tudjon meg többet