MEGOLDÁSOK A DROGOKRA

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A drogok fogyasztásának felhalmozódó hatása hogyan károsítja a személyt még jóval azután is, hogy abbahagyta a fogyasztásukat.
  • Milyen káros hatással vannak a drogok az elmére és magára a személyre.
  • Hatékony eszközök, amelyek használatával segíthetünk valakinek biztonságosan leszokni a drogokról.

A tanfolyam áttekintése

Nem túlzás azt mondani, hogy a drogok váltak a társadalom egyik legnagyobb problémájává. Nincs az életnek olyan területe, amelyre ne lenne hatással ez a járvány. A drogok legnyilvánvalóbb mellékhatásai a bűnözés és az erőszak, de az erkölcsi érzék hiánya, a félbeszakadt tanulmányok, sőt a tönkrement életek sem kevésbé súlyosak, és éppolyan elterjedtek.

Ráadásul a probléma nem korlátozódik csupán az utcai drogokra; ugyanilyen pusztítóak az orvosi és a pszichiátriai szerek hatásai is – legyen szó fájdalomcsillapítókról, nyugtatókról vagy „antidepresszánsokról”.

Amikor L. Ron Hubbard elkezdett ezzel a problémával foglalkozni, nem az a szándék vezérelte, hogy testi bajokat orvosoljon. Ez mindössze annak a törekvésének volt a folytatása, hogy felszabadítsa az embert mint szellemi lényt, és minden akadályt elhárítson ennek útjából. A drog egy ilyen akadály volt.

Amíg L. Ron Hubbard ki nem fejlesztett egy működőképes drogrehabilitációs programot, nem volt megoldás. A pszichiátriai alapokkal rendelkező programok jóval több kudarccal jártak, mint sikerrel, és némelyik csak még súlyosabb drogfüggőséget hozott létre. Mások, akikben több volt a jó szándék, úgy találták, hogy a jó szándék nem elegendő. Nem létezett működőképes technológia.

L. Ron Hubbard programja biztosítja ezt a technológiát. Kezdve azzal, hogy segít a személynek rájönni, hogy miért is nyúlt eredetileg a drogokhoz, egészen addig, hogy megszünteti a drogok okozta szellemi és lelki károsodásokat; méregteleníti a testet a hosszú ideje lerakódott szerektől, és olyan eszközöket nyújt, amelyek lehetővé teszik a személy számára, hogy örökre távol tartsa magát a drogoktól. Napjainkban – amint azt százezrek tanúsítják – a drogok és az alkohol rabjai meg tudnak szabadulni a rajtuk uralkodó zsarnokságtól, és képesek megújult lendülettel és reménnyel szembenézni az élettel. Ez a tanfolyam tartalmazza e program néhány alapelvét, és lehetővé teszi a drogokkal való visszaélés problémájának első valódi megértését. 

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

7-8 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Megoldások a drogokra
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

A Megoldások a drogokra tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„Több olyan ember is van nálunk a családban, aki drogfüggővé vált. Életem bizonyos szakaszaiban én magam is koffein- és cukorfüggő voltam. A drogok miatt nem voltam már képes úgy dolgozni, koncentrálni és tanulni, mint előtte.

A Megoldások a drogokra online tanfolyam segített megértenem, hogy a barátaim és a családtagjaim miért viselkednek néha úgy, ahogy, és azt is, hogy a drogok hogyan befolyásolták az én viselkedésemet.

Megoldások a drogokra tanfolyamból megtanultam, hogyan kerüljem el a drogokat, illetve hogy a droghasználat milyen fájdalmas következményekkel jár. Úgy találtam, hogy boldogabb és termelékenyebb vagyok, jobban képes vagyok koncentrálni, és jobban élvezem az életet. Nagyszerű érzés!”

S. R.


„A Megoldások a drogokra online tanfolyam elvégzése és alkalmazása két nagy lehetőséget adott nekem.

Az első: megtanultam, hogyan birkózhatok meg a problémákkal, és hogyan segíthetek az embereknek a drogokkal kapcsolatban.

A második: képes vagyok beszélni emberekkel erről a problémáról.

Nem nehéz elhinni, hogy rengeteg ember nem kellőképpen tájékozott a drogokkal és a velük járó mellékhatásokkal kapcsolatban. Beszéltem néhány barátommal. Azt mondták, hogy még soha nem próbáltak ki olyasmit, mint az LSD vagy a heroin. De azt tudják, és én is tudom, hogy ebben az évben növekszik a kokainpiac. A fő célpontjaik a 13 és 17 év közötti fiatalok! Ezekhez az anyagokhoz hozzájuthatnak az iskolák vagy a diszkók környékén, a parkban vagy a kocsmák közelében.

Mindenkivel beszéltem mindenféle drogról. Nemcsak az illegálisakról, hanem a legálisakról is: a mesterséges anyagokról és a fájdalomcsillapítókról. És arról is beszéltem velük, hogy mennyire fontos megtisztítani a szervezetet, és tisztán is tartani.

L. Ron Hubbardnak és az önkéntes lelkészeknek köszönhetően ténylegesen hatékony eszközökkel tudunk fellépni a drogok ellen, és segíteni az embereken.”

N. C.


„A Megoldások a drogokra megadja a választ a társadalom egyik legnagyobb problémájára. Mai társadalmunk természetéből adódóan egyre több ember kerül a drogok hatása alá, és ez az élet minden területét érinti. A Megoldások a drogokra tanfolyamban megtalálható a drogfüggőség alapvető oka.

Azt is igen egyszerűen leírja, hogy a drogok milyen hatással vannak a használóra, és megmutatja, hogyan gyengítik egy emberi lény működését.

Szerencsére megoldásokat is kínál azokra a társadalmi problémákra, amelyeket a drogok jelentenek. Az objektív processzing és a tanfolyamban leírt táplálékkiegészítők használatával igen könnyen segíteni lehet a droghasználókon. Ha már átsegítettük őket a leszokás kezdeti időszakán, tájékoztatni lehet őket a további processzingről, hogy segítsünk nekik a droghasználat mögött meghúzódó okokkal kapcsolatban.

Több olyan barátom van, akit ennek a tanfolyamnak a segítségével képes voltam felvilágosítani arról, hogy milyen hatással vannak a drogok a testükre és az elméjükre. Rámutattam nekik, hogy valójában kevésbé segített nekik, mint ahogy ők hiszik. Képes voltam objektív processzing használatával segíteni nekik enyhíteni az elvonási tüneteiket, és megszüntetni az alkohol utáni vágyukat. A tanfolyamon kapott eszközökkel képes voltam rá, hogy beszéljek a barátaimmal, és eszközöket tudtam nekik adni, hogy másoknak is segítsenek legyőzni a 21. századi társadalom legnagyobb problémáját: a drogokat.”

C. H.