NARCONON

ÉLETEK MEGMENTÉSE A FÜGGŐSÉGTŐL

A Narconont 1966-ban alapította egy elítélt, aki L. Ron Hubbard szerzőnek és humanitáriusnak, a Szcientológia alapítójának írásait használta több évtizede fennálló függősége megszüntetésére. A Narconon ma világméretű hálózatot alkot, amely naponta segít az embereknek megszabadulni a drogok pusztító hatásától.

A Narconon drogprevenciós és -rehabilitációs módszerei, amelyek mind gyógyszer- és helyettesítődrog-mentesek, a drogmaradványokat eltávolító pontos életmódprogramot olyan eljárásmódokkal egyesítik, amelyek enyhítik a drogokhoz fűződő testi-lelki szenvedést.

A Narconon program nemcsak a drogozás okozta testi-lelki leépüléssel foglalkozik, hanem azokat az okokat is kezeli, amelyek miatt az egyén a szerekhez nyúlt. A program máig több tízezer embernek segített új, drogmentes életet kezdeni.

De a Narconon nem áll meg itt; felvilágosító és prevenciós programja révén tájékoztatja a fiatalokat és a felnőtteket a drogok és a droghasználat káros hatásairól. A Narconon drogfelvilágosítási specialistái eddig több mint 16 millió egyénhez jutottak el.

Nem lehet igazi szabadságot elérni az egyén számára egy olyan világban, ahol ennyire elterjedt a tudatmódosító szerek használata és a drogfüggőség. Ezért áll a Szcientológia Egyház teljes mértékben olyan programok mellé, amelyek hatékonyan foglalkoznak ezzel a társadalmi kérdéssel.