HOGYAN OLDJUNK MEG KONFLIKTUSOKAT?

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Milyen tényleges ok húzódik meg minden emberi veszekedés és konfliktus hátterében.
  • Miért tűnik úgy, hogy némelyik konfliktust nagyon nehéz – sőt szinte lehetetlen – teljesen megoldani.
  • Precíz eszközök annak kiderítésére, hogy ki kavarta fel a dolgokat – és miért nyitja meg ez a felfedezés az utat bármilyen konfliktus kezeléséhez.

A tanfolyam áttekintése

Úgy tűnik, hogy az emberek gyakran nehezen jönnek ki egymással. A családokban veszekedések vannak, a szomszédok késhegyig menő vitákba keverednek, az országok háborúznak egymással. Biztos, hogy ennek így kell lennie?

Antropológusok, társadalomtudósok, pszichológusok és mások azt mondják, hogy igen. Miután megfigyelték az Ember civakodásra hajlamos természetének hosszú történetét, azt állítják, hogy az Emberben állati ösztönök munkálkodnak, illetve azt, hogy az Ember a természetéből adódóan antiszociális és erőszakos.

Az igazság ezzel szemben az, hogy az Ember meglehetősen békés lény. De az egyes személyeket, sőt egész csoportokat is bele lehet hajszolni a dühbe és az erőszakba.

L. Ron Hubbard az erőszak okait kutatva rábukkant egy olyan alapvető természeti törvényre, amely megmagyarázza, hogy sokszor miért olyan nehéz rendezni az emberek közötti konfliktusokat. Emellett kifejlesztett egy rendkívül értékes eszközt is, amellyel helyrehozható bármilyen konfliktus, legyen szó szomszédok vagy munkatársak közti veszekedésről vagy akár nemzetek közötti konfliktusról.

Ebből a tanfolyamból megtudhatja, hogyan segíthetünk másoknak helyrehozni a nézeteltéréseiket, és hogyan állíthatjuk helyre a békés viszonyokat. Az emberek közti harmónia nem csak álom. Ezt ennek a törvénynek a széles körű alkalmazása váltja valóra.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Hogyan oldjunk meg konfliktusokat?
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

A Hogyan oldjunk meg konfliktusokat? tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„A szüleim harmincöt éve házasok. Ez alatt az idő alatt született négy gyerekük, egy fiú és három lány. Elsőszülöttként láttam, milyen rendkívüli házassági nehézségeik vannak, megoldatlan veszekedések, amelyek hatására az anyám azt az eltökélt döntést hozta, hogy elválik.

Miután elvégeztem a Hogyan oldjunk meg konfliktusokat? tanfolyamot, elhatároztam, hogy alkalmazom a tanultakat a közöttük fennálló konfliktusra, ami már réges-régóta fennállt. Használtam a kívülálló harmadik fél törvényét, és sikerült megtalálnom a konfliktust okozó rejtett személyt. Ő egy idősebb nő volt, akivel apámnak viszonya volt, mielőtt elvette anyámat feleségül. A nő azóta hamis jelentéseket gyártott – hogy az anyámnak régóta viszonya van egy fiatalemberrel, akit ő ismer.

Azóta sikerült megoldanom ezeket a konfliktusokat, és a szüleim most már képesek egyetérteni olyan ügyekben, amelyekben korábban rengeteg nézeteltérésük volt. Most már mosolygunk, amikor a nappaliban mindkét szülőmmel együtt ülünk – ez a helyzet korábban nem volt lehetséges. Ez volt a leghihetetlenebb dolog, amit valaha láttam. Ez a technológia csodálatosan működött!” 

R. K. N.


„A legtöbb ember békés, és igyekszik elkerülni a konfliktusokat. Én is ebbe a csoportba sorolom magam. De a Hogyan oldjunk meg konfliktusokat? tanfolyam bemutatja, hogyan tudja konfliktusokba hajszolni az embereket egy harmadik fél, aki hamis jelentéseket vagy megfigyeléseket terjeszt, voltaképpen konfliktust teremtve mások között.

Ez a tanfolyam átfogó tudást adott arról, hogyan ne kerüljek mások manipulációjának befolyása alá; hogyan lehet felfedezni, kik ezek a manipuláló mások; hogyan lehet megoldani a már létező konfliktusokat; és hogyan kell békésen bánni a manipuláló felekkel, hogy ne okozzanak további diszharmóniát, káoszt vagy konfliktust az életemben vagy a munkámban.

Alkalmaztam ezeket az ismereteket a munkahelyemen, így képes voltam kezelni egy különösen zavarkeltő dolgozót, aki más dolgozókat uszított egymás ellen. Ez kiesett termelést, felbomlott kapcsolatokat, valamint mérhetetlen stresszt és diszharmóniát okozott a részlegemben. De az L. Ron Hubbardtól tanult ismeretek alkalmazásával képes voltam megoldani a helyzetet, utána pedig varázslatos módon béke és harmónia kezdett uralkodni a részlegemben. Ez az alkalmazott technológia valóban lenyűgöző.”

S. R.