KOMMUNIKÁCIÓ

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Hogyan kommunikáljunk úgy másokkal, hogy meg is hallgassák, amit mondunk.
  • A sikeres kommunikáció pontos formulája – és hogyan lehet olyan nagy mértékben javítani az Ön kommunikációs képességét, hogy bárkivel képes legyen kommunikálni.
  • Eszközök, amelyeket használhat arra, hogy kijavítsa a sikertelenségeit a másokkal való kommunikációban.

A tanfolyam áttekintése

LRH azt írta, hogy egy lény „annyira élő, amennyire képes kommunikálni”. És a kommunikáció az élet olyan része, amelyet nagyon is behatóan tanulmányozott, és több százezer szót írt e létfontosságú tárgyról. Kommunikációs készségekre az emberi kapcsolatok minden területén szükség van. Sőt végső soron a kommunikáció az a tevékenység, amelyben minden ember részt vesz.

A hatékony kommunikációnak megszámlálhatatlanul sok előnye van, mert az élet minden részét jobbá teszi, a magánélettől kezdve a munkáig. A kommunikálás képessége minden törekvés létfontosságú eleme.

Ezen a tanfolyamon megtanulja, miből áll a jó kommunikáció, és hogyan ismerje fel a rossz kommunikációt, melyek a kommunikáció alkotórészei, és hogyan használja fel őket, valamint hogy miért a több, nem pedig a kevesebb kommunikáció hoz az egyén számára nagyobb szabadságot.

Ez a tanfolyam számos, L. Ron Hubbard által kifejlesztett gyakorlatot is tartalmaz, amelyek növelik az egyén kommunikációs szintjét, és amelyeknek nagy gyakorlati hasznuk van az életben. Ezeknek az adatoknak az alapos megértése olyan eszközökkel látja el Önt, amelyeket mindig fel tud használni.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

12–15 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Kommunikáció
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.