GOLDEN ERA PRODUCTIONS

A Golden Era Productions a Scientology Egyház film- és hangstúdiója, amely az alapító, L. Ron Hubbard audiovizuális hagyatékának megőrzésén dolgozik.

A Scientology az audiovizuális kor hajnalán született, ennélfogva L. Ron Hubbard koncepciója az volt, hogy a filmeket erőteljes médiumként használja arra, hogy mindenkit tájékoztasson a vallásról. E cél megvalósítása érdekében olyan filmeket írt, amelyek bevezetést adnak a Dianetics és a Scientology tárgyába, felvilágosítják az embereket az egyházi szolgáltatásokról, valamint bemutatják a vallás pontos és standard gyakorlását. A filmipar leghaladóbb technikáit alapul véve korszakalkotó eljárásmódokat tesztelt, dolgozott ki és foglalt rendszerbe a filmkészítés és hangrögzítés területén, miközben az első filmeket maga rendezte. Emellett oktatási anyagokat is írt az audiovizuális művészeti formához az egyház munkatársai számára.

1978‑as alapítása óta a Golden Era Productions egy csúcsmodern gyártóközponttá fejlődött. A kaliforniai Riverside megyében elterülő 200 hektáros telken álló létesítmények között van egy 7400 négyzetméteres filmstúdió, csúcsmodern helyiségek az utómunkálatokhoz, egy hangfelvételt és keverést végző világszínvonalú zenei stúdió, valamint egy csúcstechnológiát felvonultató filmlaboratórium és hangrestaurációs stúdió is, amelyek az audiovizuális restaurációs és konzervációs iparág élén járnak. Ebben a környezetben készíti el a Golden Era Productions L. Ron Hubbard Dianetics- és Scientology-filmjeit és előadásait, valamint audiovizuális anyagokat a felfedezései alapján működő társadalomjobbító programokhoz – és mindezt a legmagasabb technikai és esztétikai minőségben.

VIDEÓ

FÉNYKÉPEK