Ingyenes CCHR információs csomag

Ez az ingyenes információs csomag eszközöket biztosít a legvédtelenebbek pszichiátriai visszaélésekkel szembeni védelmezéséhez és az emberi jogok helyreállításához a mentális egészségügy területén. Pontos lépéseket tartalmaz a pszichiátriai visszaélések hatékony kezelésére. E csomagban tények és ajánlások találhatók, amelyekkel véget lehet vetni a romboló pszichiátriai gyakorlatoknak, és életeket lehet megmenteni. A csomagnak része a Tébolymarketing: Mindannyian őrültek vagyunk? című dokumentumfilm-DVD is. Ez a film a pszichiátria és a gyógyszergyárak közötti rendkívül jövedelmező kapcsolatról szól, amellyel egy 80 milliárd dolláros ipart építettek fel a tudatmódosító szerekre.

ANYAGOK MEGRENDELÉSE
FIGYELMEZTETÉS: Az igénylések nagy száma miatt ez a tétel átmenetileg nincs raktáron. Töltse ki ezt az adatlapot az előzetes megrendeléshez, amelyet azonnal teljesítünk, amint rendelkezésre áll az anyag.

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.