A Szcientológia leírása

A Szcientológia leírása

Miért vallás a Szcientológia, és mik a történelmi előzményei?

Ez a füzet megadja a választ erre és sok más kérdésre is. Egyebek között bemutatja L. Ron Hubbardnak azt a törekvését, hogy a nyugati tudományos módszertant a vallás területére alkalmazza, visszanyúlva egészen a vallás legkorábbi kezdeteiig a Keleten. Megtalálható benne a Szcientológia megvilágosodás és szabadság felé vezető útjának leírása is.

A Szcientológia volt a 20. században alapított egyetlen jelentős vallás, ma pedig a 21. század leggyorsabban növekvő vallása. Itt megtudhatja, hogy ez minek köszönhető.

Ha meg szeretné rendelni az ingyenes füzetet, töltse ki a jobbra található űrlapot.

INGYENES FÜZET
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.