Életre keltjük az emberi jogokat információs csomag és DVD

Életre keltjük az emberi jogokat információs csomag és DVD

Tegye ismertté az emberi jogokat a közösségében, és segítsen valóra váltani az emberi jogokat. Ez az információs csomag azok számára készült, akik szeretnének tenni valamit az emberi jogokért, és eszközöket biztosít ennek megvalósításához. A csomagnak része egy ingyenes DVD, amely ismerteti az emberi jogok történetét, valamint tartalmaz 30 társadalmi célú hirdetést, amelyek az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatában foglalt 30 cikk mindegyikét bemutatják.

RENDELJE MEG AZ INGYENES CSOMAGOT!
FIGYELMEZTETÉS: Az igénylések nagy száma miatt ez a tétel átmenetileg nincs raktáron. Töltse ki ezt az adatlapot az előzetes megrendeléshez, amelyet azonnal teljesítünk, amint rendelkezésre áll az anyag.

Az alábbi adatlap kitöltésével igényeljen egy INGYENES csomagot!

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.