AZ IGAZSÁG A DROGOKRÓL INGYENES FÜZETEK ÉS INGYENES INFORMÁCIÓS CSOMAG

Kérjük, válasszon az alábbiak közül:

Ez a csomag 14 illusztrált Az igazság a drogokról füzetből áll, amelyek kifejezetten a fiatalok drogokról való felvilágosítására íródtak. Részletesen tárgyalják a leggyakrabban használt drogok (marihuána, ecstasy, kokain, fájdalomcsillapítók, LSD, kristálymet, heroin stb.) eredetét, szleng neveit, illetve hosszú és rövid távú hatásaikat. A csomaghoz egy áttekintő füzet is tartozik, amely összefoglalja a droghasználat valós tényeit, és leírja, hogy egyáltalán miért kezdenek el drogozni az emberek. A teljes csomag ingyenes.


Ez a készlet azok számára készült, akik szeretnének tenni valamit a közösségükben a kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatban. A következőket tartalmazza:
  • „Az igazság a drogokról” sorozat 14 drogfelvilágosító füzete egy dobozban.
  • Az „Egy drogmentes világ megteremtése” DVD, amelyen díjnyertes társadalmi célú hirdetések, valamint Az igazság a drogokról dokumentumfilm előzetese tekinthető meg.
  • Az igazság a drogokról tevékenységi kézikönyv, amely részletesen leírja azokat a lépéseket, amelyeket valaki megtehet azért, hogy segítsen egy drogmentes közösséget létrehozni.

ANYAGOK MEGRENDELÉSE
FIGYELMEZTETÉS: Az igénylések nagy száma miatt ez a tétel átmenetileg nincs raktáron. Töltse ki ezt az adatlapot az előzetes megrendeléshez, amelyet azonnal teljesítünk, amint rendelkezésre áll az anyag.

* Kitöltése szükséges

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.