INGYENES INFORMÁCIÓ KÉRÉSE

Kérjük, válasszon az alábbiak közül:

  Az út a boldogsághoz

Ez a könyv egy ésszerű útikalauz a jobb élethez, az embertársaink iránti szeretethez és a boldogsághoz, és segít az embereknek túlélni és boldogulni ebben a gyakran kaotikus és tisztességtelen társadalomban. Az út a boldogsághoz szabályainak alkalmazása elősegítheti a toleranciát, és kölcsönös tiszteletet építhet egyének és közösségek között. A könyvet 95 nyelvre fordították le, és 130 országban összesen 70 milliónál is több példányban osztották már szét.

  Az út a boldogsághoz
INGYENES DVD és információs csomag

Ebben a készletben mindenki hasznos eszközöket talál, aki segíteni szeretne másoknak abban, hogy boldogabb életet éljenek. Az út a boldogsághoz több mint negyedszázada segít a bizalom és a tisztesség helyreállításában. A készlet tartalmazza Az út a boldogsághoz füzet egy ajándékpéldányát, valamint egy DVD-t 21 társadalmi célú üzenettel, amelyek mindegyike Az út a boldogsághoz egy-egy szabályát illusztrálja. Egy második DVD-t is tartalmaz, amelyen olyan vezetők beszélnek a füzet széles körű terjesztése nyomán megnövekedett toleranciáról és megértésről, akik a világ néhány legveszélyesebb, feszültségekkel sújtott területén dolgoznak. A készlet tartalmazza Az út a boldogsághoz felhasználásának pontos lépéseit, amelyeken keresztül összefoghatja a környezetében élőket, és nagyobb toleranciát, megértést és emberbaráti szeretetet teremthet köztük.

ANYAGOK MEGRENDELÉSE
FIGYELMEZTETÉS: Az igénylések nagy száma miatt ez a tétel átmenetileg nincs raktáron. Töltse ki ezt az adatlapot az előzetes megrendeléshez, amelyet azonnal teljesítünk, amint rendelkezésre áll az anyag.

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.