Önkéntes lelkészek – információs csomag

Önkéntes lelkészek – információs csomag

Nincs nagyszerűbb érzés az életben, mint ténylegesen segíteni valakinek, és valami olyat tenni érte, ami valóban javít az életén. Ám néha a segítőnek van szüksége segítségre, és ezt nyújtja ez a csomag.

A csomag tartalma a következő:

  • Tájékoztató anyag, amely ingyenesen elvégezhető gyors és hatékony tanfolyamokat ajánl 19 különböző témakörben, hogy ön kezelni tudjon bármilyen típusú szituációt az életben.
  • Egy 44 oldalas brosúra, amely bemutatja a Szcientológia önkéntes lelkészeket, akik a világ különböző tájain dolgoznak, és olyan emberek nyilatkozatait, akik segítséget kaptak.
  • Egy DVD, amely bemutatja a Szcientológia önkéntes lelkészek által világszerte nyújtott szolgáltatásokat, illetve interjúkat tartalmaz azokkal, akik látták, hogyan dolgoznak az önkéntes lelkészek, és látták az eredményeiket.

Ha szeretné megrendelni az ingyenes csomagot, töltse ki a jobbra található űrlapot. Az adatait bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki.

RENDELJE MEG AZ INGYENES CSOMAGOT!

* Ez a mező nem hagyható üresen.

Kérése elküldésével beleegyezik abba, hogy elérhetőségeit továbbítani lehet annak az intézménynek, nonprofit szervezetnek és/vagy szolgáltatónak, amely a kért információk és/vagy anyagok küldését végzi. Később bármikor, ingyenesen kérheti azt, hogy ne használják tovább az elérhetőségeit. Ezt úgy teheti meg, hogy küld egy e-mailt erre a címre: unsubscribe@scientology.net. További információk: Adatvédelmi megjegyzés és Használati feltételek.