A hatékonyság növelése

A hatékonyság növelése

Azok, akik kevesebb erőfeszítéssel többet érnek el, együttműködőbbek, képesebbek és – valójában – hatékonyabbak. Alkalmasabbak kulcsfontosságú döntések meghozatalára. Íme egy teljesen új nézőpont a hatékonyságról – nem matematikai szempontból, hanem a gondolat, emóció és erőfeszítés szempontjából. Sőt, itt a magyarázat arra, hogy miért elsődleges fontosságú, hogy a gondolattal foglalkozzunk. L. Ron Hubbard megadja azokat a módszereket, amelyekkel felülkerekedhetünk az emóciók szeszélyein és a munka erőfeszítésén. Read More 

buy
$15 USD
Mennyiség
Nyelv
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_efficiency_title

More About A hatékonyság növelése

Tehát, nagyon nyíltan és őszintén mi a következőről beszélünk: az egyén hatékonysága változtatható; az egyén hatékonyságát lehet növelni. Lehet javítani, de le is lehet rontani.
– L. Ron Hubbard

Az egyéntől függ egy szervezet sikere, és valójában az egész civilizációé is. Azok, akik kevesebb erőfeszítéssel többet érnek el, együttműködőbbek, képesebbek és – valójában – hatékonyabbak. Kevesebb emocionális stresszt és feszültséget szenvednek el. Alkalmasabbak kulcsfontosságú döntések meghozatalára. És ahogy a hatékonyság egész iparágakban növekszik, az egész társadalom nyer.

Ez a hatékonyság növelésének tárgya, amelyben L. Ron Hubbard olyan felfedezéseket hoz nyilvánosságra, amelyek teljesen új megvilágításba helyezik a hatékonyságot – nem mechanikus értelemben, hanem a gondolat, emóció és erőfeszítés szempontjából nézve. Sőt, itt a magyarázat arra, hogy miért elsődleges fontosságú, hogy a gondolattal foglalkozzunk, hiszen a gondolat önmagában képes megváltoztatni az emóciót és az erőfeszítést. Ebben az előadásban tehát teljes egészében megtaláljuk a hatékonyság „titkát”, és azokat a módszereket, amelyekkel felülkerekedhetünk az emóciók szeszélyein és a munka erőfeszítésén.