Szcientológia és képesség

Szcientológia és képesség

Fiatal egyetemistaként Ron arra biztatta a tanári kar tagjait, hogy alkalmazzák a fizika elveit az elme területén. Ez teljesen újszerű megközelítés volt. És amikor senki nem vállalta el a kihívást, ő maga fogott neki a feladatnak. Válaszok sokaságát kutatva fel az emberi lényekkel és képességeikkel kapcsolatban, valóban megoldotta az elme régóta fennálló talányát. Ennek következtében, emberek milliói ma boldogabbak, sikeresebbek és képesebbek. Read More 

buy
$15 USD
Mennyiség
Nyelv
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_scn_ability_title

More About Szcientológia és képesség

A Szcientológia egyszerűen azt jelenti, hogy „a bölcsesség tudománya”. De azt is lehetne mondani, hogy ezt jelenti: a tudományos módszertanok alkalmazása az elme problémáira. Mert pontosan ez, és mert tényleg ez történt. – L. Ron Hubbard

Amikor L. Ron Hubbard még fiatalemberként egyetemre járt, megfigyelte, hogy azok, akik a társadalomtudományok területén dolgoztak, nem részesültek képzésben az egzakt tudományok terén. Mivel hitte, hogy a tudományos módszerek pontossága esetleg megoldást nyújthat az élet és élőség problémáira, arra ösztönözte a pszichológia tanszék tagjait, hogy a fizika alapelveit alkalmazzák az elme területére.

Ez teljesen újszerű megközelítés volt. És amikor e kihívásra senki nem reagált – sem akkor, sem az elkövetkező években –, L. Ron Hubbard saját maga látott neki a feladatnak. Válaszok sokaságát kutatva fel az emberi lényekkel és képességeikkel kapcsolatban, valóban megoldotta az elme régóta fennálló talányát. Az elme pontos természetének felfedezése után egymást követték az áttörések, amelyek az első olyan technológiában csúcsosodtak ki, amely megadta az eszközöket a jelentősen megnövekedett képesség elérésére.

Íme tehát a figyelemre méltó beszámoló arról, hogy L. Ron Hubbard hogyan hidalta át azt a szakadékot, amely a két teljesen különálló világot alkotó tárgy között tátongott. Ennek következtében, emberek milliói ma boldogabbak, sikeresebbek és képesebbek. Ugyanis ez a Szcientológia kalandja.