Görgessen tovább!

A Szcientológia szó a latin scio (jelentése: „a szó legteljesebb értelmében vett tudás”) és a görög logosz (jelentése: „valaminek a tanulmányozása”) szavakból származik. Szó szerint a „tudásról való tudást” jelenti.

Nézzen meg egy részletet a filmből

Az élet kérdéseire adott válaszok megelevenednek

A Szcientológia: A gondolkodás alapjai című könyv az első javasolt lépés a Szcientológia alapelméletének és alapelveinek megértéséhez. Így működik az élet. Élvezze az önmaga világába tett izgalmas utazást!

Nézzen meg egy részletet a filmből 
Szcientológia: A gondolkodás alapjai

Mindenkit szívesen látunk

Jöjjön be ma, és tudjon meg többet»

A Szcientológia egy világszerte elterjedt vallás, amely több mint 11 000 egyházból, misszióból és területi csoportból áll, és 184 országban több millió tagja van. A Szcientológia működő technológiát nyújt, amellyel az ember megértheti önmagát, és képes javítani az állapotokat az életében. A Szcientológia-egyházakban élénk tevékenység zajlik. Minden Szcientológia-egyház számos olyan vallási szolgáltatást és kiadványt kínál, amelyeken keresztül tanulmányozni lehet a Szcientológiát. Mindenkit szívesen látunk.

Töltsön ki egy ingyenes személyiségtesztet!

Ismerje meg valódi önmagát!

Életünk nagy részében azt tanították nekünk, hogy a személyiség genetikai tulajdonság, amelyet nem lehet megváltoztatni, hanem meg kell tanulnunk „együtt élni vele”. Ám ez egyszerűen nem igaz. Ön igenis tud változtatni a személyiségén. Jobb képességűvé és boldogabbá válhat – olyan valakivé, aki könnyedén néz szembe az élet kihívásaival, és könnyedén győzi le ezeket. Ön lehet valódi önmaga.

  • Találja meg élete problémás területeit, és tudja meg, milyen szintű a saját boldogsága, stabilitása, önbizalma és még sok más!
  • Hogyan befolyásolja a személyisége azt, hogy mennyire jól tud kijönni másokkal?
  • Ismerje meg személyisége erős oldalait, és hogy hogyan tudja tovább erősíteni ezeket – így többet érhet el az életben.