SZCIENTOLÓGIA HALADÓ SZERVEZETEK

A Szcientológia haladó szervezetek haladó szintű auditálást és képzést nyújtanak, és szélesre tárják a legmagasabb szellemi szintekhez vezető kapukat. A haladó szervezetek East Grinsteadben, Koppenhágában, Los Angelesben és Sydney-ben vannak. East Grinsteadben, Koppenhágában és Sydney-ben a Saint Hill szervezetek és a haladó szervezetek közös egyházi létesítményekben működnek.

HALADÓ ÉS SAINT HILL SZERVEZET, AUSZTRÁLIA, ÚJ-ZÉLAND ÉS ÓCEÁNIA

Az ideális haladó szervezet Sydneyben haladó vallási szolgáltatásokat nyújt az Ausztrália, Új-Zéland és Ázsia csendes-óceáni régiója területéről érkező szcientológusoknak. TOVÁBB »


Egyesült Királyságbeli Haladó és Saint Hill Szervezet

Ez az ideális Szcientológia-egyház az angliai Saint Hillben áll, ott, ahol L. Ron Hubbard otthona volt Nagy-Britanniában, és haladó vallási szolgáltatásokat nyújt a világ minden tájáról érkező szcientológusoknak. TOVÁBB »


Los Angeles-i haladó szervezet

Az ideális Pacifica Bridge tetőpontján áll az új minta ideális Los Angeles-i Haladó Szervezet (AOLA). Az AOLA Észak- és Dél-Amerika szcientológusainak nyújt haladó vallási szolgáltatásokat.
TOVÁBB »


Amerikai Saint Hill Szervezet

A szcientológusok az L. Ron Hubbard út mentén mennek fel a Hídon a magasabb szintű képzési és processzingszintek felé az ideális Amerikai Saint Hill Szervezetben.
TOVÁBB »


Európai Haladó és Saint Hill Szervezet

A dániai Koppenhágában található egyház haladó vallási szolgáltatásokat nyújt több mint 50 ország szcientológusainak. TOVÁBB »