GYEREKEK

ONLINE TANFOLYAM

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A gyerekeknek mire van a legnagyobb szükségük a szüleiktől.
  • Miért lesznek dühösek a gyerekek, és hogyan tud segíteni nekik gyorsan kilábalni a zaklatottságokból.
  • Pontos eszközök, amelyeket használni tud arra, hogy a gyerekei boldog, egészséges, intelligens és önbizalommal teli életet éljenek.

A tanfolyam áttekintése

A legtöbb szülőnek nem tanítják meg, hogyan nevelje úgy a gyermekét, hogy az boldog és egészséges legyen. Sokan csupán valahogy végigbotladoznak az egészen – még ha ezt a legjobb szándékkal teszik is. Következésképpen túlságosan is általános dolog, hogy a családokban boldogtalan helyzeteket találunk, és állandó súrlódás van a szülők és a gyerekek között.

Ez nem egy természetes állapot, és valójában teljes mértékben elkerülhető. L. Ron Hubbard számos módszert dolgozott ki arra, hogy a lehető legjobbat hozhassuk ki a gyerekből – és a szülőkből. Ezen a tanfolyamon bemutatunk néhányat ezekből a módszerekből, és Ön látni fogja, hogyan nevelhető fel egy gyerek anélkül, hogy elvennék az életkedvét, hogyan lehet elérni, hogy a gyerek hajlandó legyen hozzájárulni a család tevékenységeihez, és miként lehet segíteni egy gyereknek abban, hogy gyorsan feldolgozza az élettel járó mindennapos zaklatottságokat és megpróbáltatásokat.

A gyereknevelés örömteli dolog kellene, hogy legyen, és lehet is az. Valójában az ember által átélhető egyik legnagyobb élmény lehet. Ha a Scientology alapelveit alkalmazzuk a gyereknevelésre, képesek leszünk megvalósítani azt, hogy a gyerek boldog, szeretetteljes és eredményes legyen, továbbá megbecsült tagjává váljon a társadalomnak, amelyben él.

 

Információk a tanfolyamról

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam egymást követő lépésekből áll. Az olvasnivalók és a gyakorlati feladatok sorrendben következnek egymás után.

A kezdés előtt Ön létrehozza a saját fiókját a Scientology weboldalon. Miután bejelentkezett, az internetes program végig fogja Önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. A tanfolyam összes anyaga megtalálható a Scientology weboldalon.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. A tanfolyamot a saját tempójában végezheti, vagyis nincs időhöz kötve. A tanfolyam a mi ingyenes szolgáltatásunk Önnek.

Anyagok

Füzet: Gyerekek
vagy A Scientology kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy amint bejelentkezett, lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzetet ingyenesen, illetve vásárolja meg, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőt, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el. Az online tanfolyam-felügyelő segíteni fog abban, hogy Ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert belőlük. A végeredmény az lesz, hogy Ön teljes mértékben képessé válik a tanfolyam adatainak alkalmazására.

A tanfolyam befejezése

A Gyerekek tanfolyam lezárásakor kapni fog egy oklevelet e-mailben.

 

Sikerbeszámolók

„Sok gyermeknevelési kurzust végeztem az egyetemen, de mit tanultam belőlük? Semmit! És meg kell mondanom, sok mindennel nem értettem egyet, amit tanítottak. Utáltam, hogy az egyetemen úgy tekintettek a gyerekekre, mintha egy külön faj lennének. De a Gyerekek füzet azt mondja, hogy a gyerekek olyanok, mint a felnőttek, csak kisebbek.

Ebben a könyvben nagyon hasznos módszerek vannak, amelyek tényleg működnek. Ez hatalmas nyereség volt nekem, mert mindennap gyerekekkel dolgozom, és az ebben a füzetben olvasott információk voltak az egyedüli olyan adatok a gyerekekről, amelyekkel teljesen egyetértek!

Mindenkinek ajánlom ezt, nemcsak azoknak, akiknek gyerekük van, vagy akik gyerekekkel dolgoznak, hanem mindenkinek. Mint ahogy minden más L. Ron Hubbard könyvet, ezt is könnyű olvasni és megérteni, jól szervezett, és az információk megfizethetetlenek.”

A. M.


„A Gyerekek tanfolyam soha vissza nem térő lehetőséget adott a kezembe: megtanultam a gyereknevelés helyes módját, azt, hogy hogyan nevelhetek boldog és egészséges gyereket, és azt is, hogy a gyerekeknek eredendően milyen sok belső képességük van.

A tanfolyam alatt megtanultam szeretni, tisztelni és nyugtázni a kistestvérem hozzájárulásait, akármilyen kis dolgot tesz is hozzá a családhoz. Ennek eredményeképp a kistestvérem teljesen megváltozott: magától rendet tesz a szobájában, elteszi a dolgokat a helyükre, anélkül hogy valaki ezt mondaná neki, és meglepetésemre felajánlja, hogy segít nekem a konyhában.

Továbbá most már nem szólok bele a döntéseibe, és nem teszek köré szigorú korlátokat, hogy milyen barátokat szerezzen, hova mehet, és hova nem, stb. Azóta olyan csodálatos gyermek vált belőle, akiről mindig is álmodtam. Nem lázad többé, mert csak finomítom néhány döntését, és nem rakom a nyakába az enyémet. Szerencsére az a vágya, hogy informatikus legyen, szintén jó úton halad.”

E. T.