HATÉKONY IDŐGAZDÁLKODÁS

Ismerje meg a Scientology eszközöket, amelyekkel kevesebb erőfeszítést igényel a dolgok elvégzése. Kevesebb stresszel és kevesebb idő alatt érheti el, amit akar az életben.

A nagy sebességű számítógépek és szupergyors kommunikációs vonalak világában az elavult adminisztrációs rendszerek nem működnek. Tehát hogyan tud lépést tartani? A gyorsabb berendezések lehetnek az egyik megoldás. De a gépek önmagukban nem jelentenek teljes választ. Minden gép mögött ott van egy valódi, élő személy. Minden sikeres vállalkozás vagy tevékenység mögött ott van valaki, aki legalább egy kicsit ismeri a szervezést és a tervezést.

A Hatékony időgazdálkodás tanfolyam megmutatja Önnek, hogyan lehet többet elvégezni kevesebb idő alatt a hatékonyság alapelveinek felhasználásával. Sok embernek fogalma sincs erről. Ez a tanfolyam megmutatja ennek mikéntjét.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Miért dolgoznak némelyek keményen, és mégse végeznek el túl sok mindent, miközben mások többet érnek el sokkal kisebb erőfeszítéssel.
  • Mi okoz elvesztegetett időt Önnek a munkahelyén, és hogyan csökkentse felére a munkáját úgy, hogy mégis többet végez el kevesebb idő alatt.
  • Hogyan bontson le egy célt vagy tervet egyszerű, végrehajtható lépésekre, hogy könnyen elérhesse.

Ha ismeri ennek a tanfolyamnak az adatait és eszközeit, kétszer olyan gyorsan és feleannyi erőfeszítéssel lesz képes kezelni a munkáját. Kiküszöbölheti a stresszt, és több időt nyerhet magának mindazokra a dolgokra, amiket csinálni szeretne.

„Ha bármely területen azt találja, hogy túl hosszú ideig tart Önnek egy terméket előállítani, akkor itt az ideje felülvizsgálnia a technológiáját.”

– L. Ron Hubbard

„Ez a tanfolyam sokkal‑sokkal többről szól, mint amit a neve sugall. Persze az ember határozottan megtanulhatja belőle, hogyan bánjon jobban az idejével. Én megtanultam. Ám a termelés útjában álló rengeteg más akadályt is képes vagyok kezelni bármely vállalkozásban vagy tevékenységben. Nagyon jó tanfolyam!” – R. S.

„Nem számítottam rá, hogy ilyen sok hasznos információt találok ezen az időnk beosztásáról szóló tanfolyamon. Úgy érzem, azt tanultam meg, hogyan irányítsam az egész életem. A tanfolyam rámutatott azokra a konkrét területekre, amelyeken korábban nehézségeim voltak, és megadta nekem az eszközöket ahhoz, hogy a jövőben sikeres legyek. Visszaadta az önbizalmam és a sikerre való képességem, de még a régi sikereimmel kapcsolatos büszkeségem is.” – E. K.

„Milyen jó, egyszerű, hatásos tanfolyam – teljesen érthető. A gyakorlatok abban segítik az embert, hogy szembenézzen az élet különböző területeivel, és azonnal felhasználja az információt.” – D. S.

„Ez a tanfolyam lenyűgöző volt. Benne voltak mindazok a fontos dolgok, amelyekre ténylegesen szükség van ahhoz, hogy eredményesen bánjunk az időnkkel. Nagyon jó volt – könnyen érthető, a gyakorlatok pedig az alkalmazást célozták.” – M. M.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 3 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Hatékony időgazdálkodás tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet