AZ ÉLET FORMULÁI

Íme a Scientology figyelemre méltó áttörései, amelyeket milliók használnak szituációk kezelésére és az életben való boldogulásra.

Mit tegyen, ha megromlanak a személyes kapcsolatai? Ha adósságai vannak, hogyan kezelje őket? Ha a munkahelyén rosszabbra fordulnak a dolgok, hogyan tudja őket rendbe hozni? Vannak pontos formulák ezekre a helyzetekre, és minden más helyzetre is – pontos lépések, amelyek természeti törvényeken alapulnak, és minden alkalommal működnek.

Tudja meg, hogyan tehet szert teljes kontrollra bármely állapot vagy körülmény felett. Ismerje meg azokat a gyakorlati formulákat, amelyek visszájára fordítják a rossz állapotokat, a jó állapotokat pedig megerősítik.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A túlélési szintjét meghatározó törvények, és hogy hogyan tudja ezeket arra használni, hogy sikeres, boldog jövője legyen.
  • Mik a statisztikák, és hogyan használjuk őket annak mérésére, hogy mennyire jó egy tevékenység működése, illetve annak előrejelzésére, hogy mi fog történni a jövőben.
  • Az életet irányító állapotformulák – gyakorlati lépések, amelyekkel bármilyen állapot jobbá tehető.

Ha ismeri és alkalmazza ennek a tanfolyamnak az adatait, bármilyen rossz helyzetet rendbe tud majd hozni, és meg tud erősíteni minden jó helyzetet. Az élete új magasságokba emelkedhet.

„Életbevágóan fontos felismernünk, hogy az állapotformulák léteznek. Ezek ebben az univerzumban szerves részét képezik bármely tevékenységnek.”

– L. Ron Hubbard

„Az élet formulái tanfolyamot mindenkinek muszáj elvégeznie. A múltbeli kudarcaim azt okozták, hogy nagyon nem bíztam az arra való képességemben, hogy sikerre vigyek dolgokat, mivel nem tudtam pontosan, mit is csináltam, amikor sikeres voltam, és azt sem, hogy mely lépések vezettek kudarchoz. A tudás hiánya tartott vissza a nagyobb lehetőségektől és a nagyobb kockázatoktól. Most, hogy megismertem a pontos lépéseket, amelyeket a kudarc megelőzése és a siker biztosítása érdekében tenni kell, jobban bízom az arra való képességemben, hogy bármely helyzetet kezeljek, akár kudarccal fenyeget, akár gyorsabb sikerhez vezet. Készen állok, hogy fejest ugorjak az életbe!” – E. K.

„Ez a tanfolyam nagyon sokat segített. Új nézőpontot adott nekem az élettel kapcsolatban. Először is, a valódi túlélés egyetlen módja a bőség. Korábban mindig csak azt néztem az életben, hogy »mire van szükség ahhoz, hogy ne haljak éhen«. Másodszor, ezek a formulák, ha sorban, lépésről lépésre alkalmazzuk őket, minden alkalommal működnek. Tudom, hogy kezemben van a technológia, amellyel az életem bármely részén javíthatok. Nincs több rejtőzködés, nincs több találgatás.” – V. J.

„Ez a tanfolyam nagyon hatásos. Megtanultam, hogyan hozzak ki valamit a semmiből, és hogyan fogjam korlátlan növekedésre, vagy hogyan állítsak talpra egy lerobbant vállalkozást, vagy hogyan tegyek egy sikeresen működő dolgot még sikeresebbé. Ki ne akarná tudni, hogy ezt hogyan kell csinálni?” – J. P.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 4 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be Az élet formulái tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet