HOGYAN LEGYEN BOLDOG KISBABÁNK?

Ezek a Dianetics és Scientology áttörések megmutatják, mi befolyásolja a kisbaba jövőjét, így Ön segíthet neki, hogy jól induljon az élete.

Nincs olyan szülő, aki ne akarna mindent megtenni a gyerekéért, amit csak tud, a fogamzástól a születésen és a csecsemőkoron át, hogy a gyermek élete a lehető legjobban kezdődjön.

De mit tegyen az anya? Mit ne tegyen semmiképpen? És mit kell tudnia egy apának, hogy jó szülő lehessen? A szülőknek tudniuk kell, mi lehet hatással a születendő gyerekre. Ha a gyerek olyan dolgokra emlékszik, amelyek a születése előtt történtek, mit tegyenek a szülők, ha a legjobbat akarják a gyereknek?

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Mit kell kerülnie egy terhes anyának, és mit kell tennie, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa a gyermek számára a méhben történő fejlődés, a szülés és a csecsemőkor során.
  • Miért fontos, hogy terhes anyaként vigyázzon önmagára, és mit kell tennie, hogy a gyerekének a lehető legjobb legyen.
  • Hogyan kell asszisztokat végezni, amelyekkel segíthet önmagán anyaként, és amelyekkel a legtöbb jót tudja tenni a gyerek érdekében.

E tanfolyamon az anya és az apa olyan tudás és olyan eszközök birtokába kerül, amelyek a lehető legtöbbet teszik a baba jó közérzetéért. Tudni fogja, mit kell kerülnie és mit kell tennie annak érdekében, hogy a gyerek első évei a lehető legjobbak legyenek.

„Szeretettel és gyengédséggel nem lehet »elrontani« egy gyereket... A gyereknek szüksége van mindarra a szeretetre és gyengédségre, amit csak megkaphat.”

– L. Ron Hubbard

„Pontosan erre a tanfolyamra volt szükségem ahhoz, hogy tájékozottabb szülő lehessek. Ahogy elolvastam az adatokat, azonnal el is kezdtem használni őket. Általában véve egyszerűen jobban felkészültnek érzem magam a kicsi nevelésére – most és a jövőben is.” – J. P.

„Ez a tanfolyam megtanít arra, hogyan készülj fel mindenre (saját magaddal mint leendő anyával kezdve) ahhoz, hogy boldog gyermeknek adhass életet. A tanfolyam olyan eszközöket nyújt, amelyekkel biztosíthatod a gyermeked boldogságát.” – M. M.

„Nagyon sok mindent tanultam, amit korábban nem tudtam a gyerekekről, a terhességről és az újszülöttekről. Ezek az információk annyira életbevágóan fontosak, hogy tényleg örülök annak, hogy még az első gyermekem megszületése előtt elvégeztem ezt a tanfolyamot. A végtelenségig sorolhatnám, hogy mi mindent tanultam. Olyan dolgok ezek, amelyeket a Scientologyn kívül sehol nem tanulhat meg az ember.” – J. B.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 3 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Hogyan legyen boldog kisbabánk? tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet