HOGYAN TEGYÜNK SZERT ÖNBIZALOMRA?

Konkrét oka van annak, hogy valaki elveszíti az önbizalmát – kezelje ezt az okot, és az önbizalma helyreállhat. Íme a Scientology alapelvek, amelyek ezt teljességgel lehetségessé teszik.

Az önbizalom olyan dolog, amiből a legtöbb ember többet szeretne, de nem biztos benne, hogyan tegyen szert rá, vagy honnan vegye.

Korábban jobban bízott saját magában? Szeretné erősíteni az önbizalmát?

Az önbizalma növeléséhez meg kell értenie, hogy mi ronthatja a saját magáról alkotott véleményét. Ha tudja, miért történik ez, akkor tehet valamit a helyzet visszafordítása érdekében, és újból kiépítheti az önbizalmát.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A biztonság valódi forrása az életben.
  • Hogyan kapcsolódik egymáshoz az önbizalom és az önbecsülés, és mit tehet, hogy helyreállítsa őket.
  • Pontosan milyen lépésekkel érheti el, hogy jobban értsen ahhoz, amit csinál.

Az ezen a tanfolyamon található tudás és eszközök segíteni fognak Önnek abban, hogy az önbizalom új szintjére emelkedjen, hogy többet vigyen véghez, és hogy a magasabb szintű személyes túlélés felé haladjon.

„Az önbizalom nem más, mint öndeterminizmus. Nem más, mint az egyén hite a saját képességében, hogy meghatározza a saját sorsát. Amíg ezzel rendelkezik, addig az univerzum a zsebében van.”

– L. Ron Hubbard

„Ez volt az egyik legjobb tanfolyam, amit valaha végeztem. Más tanfolyamok is segítettek az életem bizonyos részeinek kezelésében, de mindenhol akadályt jelenthet, ha az elme egy része azt mondja, hogy »ezzel semmit sem tehetsz«. A tanfolyam segített szembenézni az elmének ezzel a részével. Most már tudom, mit tegyek.” – V. J.

„Ez a tanfolyam megadta nekem a tudást arról, hogyan őrizhetem meg az önbecsülésem. Bizonyos értelemben reményt adott. Tudom, hogy van út, amelyen elérhetem a céljaimat. Mások olyannak fognak látni, amilyennek én látom magam. Ezért rajtam áll, hogy a lehető legjobbnak lássam magam. Rajtam múlik, hogy azt tegyem, amit csak akarok, és ezen a tanfolyamon felismertem, hogyan hozzam ki magamból a legtöbbet, és technikákat is kaptam ehhez.” – L. P.

„Amióta csak az eszemet tudom, mindig is önbizalomhiányom volt. Saját magam helyett mindig másoktól vártam jóváhagyást. Most már tudom, hogy az önbizalom az emberben magában rejlik. Sok olyan eszközt ismertem meg, amely érthető, és amelyet arra tudok használni az életemben, hogy megőrizzem az önbizalmam.” – M. M.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 4 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Hogyan tegyünk szert önbizalomra? tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet