HOGYAN VÁLJUNK MOTIVÁLTTÁ?

Most valódi akcióba lendülhet az életben, és ezekkel a Scientology áttörésekkel belevághat, és elérheti a céljait.

A céljai eléréséhez rendelkeznie kell személyes hajtóerővel – és aktívan cselekednie is kell. Felül kell kerekednie az akadályokon, és továbbra is előre kell haladnia. Tehát a sikerhez szükség van saját személyes motivációra. Akkor miért halogatjuk a dolgokat olyan gyakran? És miért van az, hogy néha végül nem csinálunk semmit? Esetenként miért halogatunk egyszerű dolgokat is addig, amíg vészhelyzet nem alakul ki?

A Hogyan váljunk motiválttá? tanfolyam választ ad ezekre a kérdésekre. Megmutatja Önnek, hogyan kerekedjen felül az akadályokon, amelyek meggátolják valaminek az elvégzésében. Megadja a tudást, amellyel Ön egyszerűbbé és élvezetesebbé teheti a munkát, és így motiváltabbá válhat.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A befejezetlenül hagyott dolgok csapdái, és hogy ezek hogyan okoznak dupla munkát.
  • Egy gyakorlat, amely segíteni fog Önnek felülkerekedni a problémáin.
  • A kontroll anatómiája és a környezetében lévő emberek, dolgok és tevékenységek irányításának pontos módja.

Amennyiben tudja, mi akadályozza meg abban, hogy beinduljon, motiváltabbá válhat, és növelni tudja a hatékonyságát.

„A hangulatot óriási magasságokba röpíti a jól végzett munka. Sőt bizonyítható, hogy a jó hangulat alapja a termelés.”

– L. Ron Hubbard

„Életem nagy problémája a halogatás. Csupán egyetlen adat elég volt ebből a tanfolyamból ahhoz, hogy halogatás nélkül elvégezzek valamit. Ez végül ahhoz vezetett, hogy egy olyan állásra jelentkeztem, amilyenre különben nem jelentkeztem volna. Az eredmény: egy hihetetlenül jó állás, amellyel nemcsak a közvetlen pénzügyi szükségleteimet fogom tudni kielégíteni, hanem a régi számláimat és az adóhátralékomat is ki tudom fizetni. Nagyon tetszik!” – R. S.

„BÁMULATOS! Ez a tanfolyam teljesen megváltoztatta az élettel kapcsolatos nézőpontomat. Lehetővé tette, hogy felismerjem, hogy ha valaha is el akarom érni azt a nagyságrendet, amelyet el akarok, akkor alkalmaznom kell ezt az egyszerű technológiát.” – J. K.

„Hűha! Ezen a tanfolyamon megtaláltam a megoldást. Korábban az volt az érzésem, hogy a munkám rabszolgája vagyok, most viszont én vagyok a főnök. Most már látom, hogy a munka és a még több munka hogyan vezet ténylegesen szabadsághoz és pihenéshez. Úgy érzem, hogy feltöltődtem, és többet akarok tenni. Úgy érzem, hogy végre úgy tudok dolgozni, hogy büszke lehetek magamra, és több pénzt tudok keresni. Ez eddig az egyik legnagyobb sikerélményem.” – E. K.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 4 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Hogyan váljunk motiválttá? tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet