ISMERJE FEL, KIBEN BÍZHAT

A Scientology áttörései megmutatják Önnek az emberi viselkedés valódi tényezőit, amelyekkel tényleg felismerheti, hogy kiben bízhat.

Az Ön túlélése múlik azon, hogy tudja, kiben bízhat. De hogyan ismerheti fel, kik az igazi barátai? Hogyan állapíthatja meg, hogy valaki a segítségére lesz‑e egy közös vállalkozás sikerre vitelében?

Előre lehet jelezni valahogy a viselkedést? Igen. Az emberi viselkedésnek vannak alapvető elemei. Ha ismeri ezeket, betekintést nyerhet embertársai viselkedésébe, és egyszerűen azáltal, hogy megfigyeli, hogyan cselekednek az emberek, mindent tudni fog róluk.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A bizalom fontossága minden emberi kapcsolatban.
  • Az emberi értékelés Hubbard‑féle táblázata – az eszköz, amellyel megismeri az emberek jellemét, és meg tudja jósolni, hogyan fognak cselekedni.
  • Mások pontos felbecslése, és hogyan gondoskodjon biztosabb jövőről saját maga számára, és azok számára, akikkel törődik.

Az ezen a tanfolyamon elsajátított tudással rendelkezni fog az eszközökkel ahhoz, hogy felismerje, kiben bízhat, és kire számíthat.

„A megbízhatóság rendkívül nagyra becsült érték. Ha valakiben megvan, azt a személyt értékesnek tekintik. Ha elveszítette, értéktelennek tarthatják.”

– L. Ron Hubbard

„Régen túl könnyen barátkoztam, és ezért néha rossz társaságba keveredtem. Most, hogy értem az érzelmi Tónusskálát és Az emberi értékelés Hubbard‑féle táblázatát, kezemben a technológia ahhoz, hogy megfelelően el tudjam dönteni, kiben bízhatok.” – V. J.

„Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Ezeket az adatokat az életben is fel tudom használni, hogy tudjam, kivel érintkezzek, és kivel ne. Jobb megértésre tettem szert a bizalom témájában is. Korábban túl nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy meg lehet‑e bízni az emberekben. Most már tudom, hogy mire kell figyelnem, és csupán ennek alapján el tudom dönteni, hogy megbízhatóak‑e. Nincs több aggódás és állandó ezen gondolkodás.” – R. L.

„Az ember gyakran bajba kerülhet, csak azért, mert jóhiszemű – különösen akkor, ha nem tudja, kiben bízzon. Az ezen a tanfolyamon található információk elég egyszerűek ahhoz, hogy bárki megértse őket. Egyszer s mindenkorra pozitív irányba befolyásolta a viselkedésem. Nem érzek többé megbánást vagy bűntudatot, ha elutasítom az olyan embereket, akik nem megfelelőek számomra. Most, hogy tudom, kitől mit várhatok, sok időt, energiát és lelki szenvedést spórolhatok meg.” – S. P.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 4 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be az Ismerje fel, kiben bízhat tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet