HOGYAN TARTSUNK FENN EGY BOLDOG HÁZASSÁGOT?

A Scientology alapelvei pontosan megmutatják, hogyan lehet fenntartani egy házasságot, így az Önöké is végtelen boldogságot és örömöt hozhat.

Min múlik a boldog kapcsolat? Milyen összetevők tartják életben, és teszik örömtelivé? Mit tehetnek azért, hogy házasságuk tartós legyen?

A házasságok száma nagyobb a válásokénál, a kettő közötti különbség azonban csökken. A társadalom számos problémája manapság a tönkrement házasságokból származik, Ön azonban tehet azért, hogy az Önök házassága soha ne induljon el a lejtőn.

Az élet alapvető törvényei a házasságra is érvényesek. Van mód a szeretetük megerősítésére és egy olyan kapcsolat felépítésére, amely minden múló nappal csak erősödik.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Melyek azok a tényezők, amelyek minden kapcsolat alapját alkotják – a boldog házasság létfontosságú építőelemei.
  • A tényezők, amelyek virágzóvá tesznek egy kapcsolatot.
  • Miért múlik egy tartós házasság a pár tagjainak kölcsönös bizalmán, és hogyan építheti ki Ön ezt a bizalmat a kapcsolatában.

Ha felhasználja az ezen a tanfolyamon megszerezhető tudást, akkor olyan kapcsolatot tud teremteni, amely örömteli lesz mindkettőjük számára egész életük során.

„Az életben a legnagyobb öröm a teremtés. Tobzódj benne!”

– L. Ron Hubbard

„A tanfolyam végzése során egyre nőtt az affinitásom a férjem iránt, és egyre nagyobb, erősebb lett bennem a vágy arra, hogy tovább teremtsük a házasságunkat. Felismertem a kapcsolatunk gyönyörűségét, és hogy milyen csodálatos jövőt építünk együtt.” – V. D.

„Ezt a tanfolyamot mindenkinek el kellene végeznie, aki tervezi, hogy megházasodik, vagy házas volt, vagy jelenleg házas. Segített megértenem, hogyan és miért ment tönkre a házasságom, és hogyan vállalhattam volna érte nagyobb felelősséget, és hogyan teremthetek legközelebb egy jobb házasságot.” – D. I.

„Nagyon tetszett ez a tanfolyam. Megadta nekünk az alapvető eszközöket ahhoz, hogy továbbra is nagyon jó legyen a házasságunk. Teremteni‑teremteni‑teremteni. A jó kommunikáció és az elismerés nagyon fontos, a kötelezettségeink betartásával együtt. Így fogjuk csinálni!” – D. H.

„Az ezen a tanfolyamon ismertetett eszközök tényleg csodálatosak. Nagyon örülök, hogy elvégeztem, és úgy érzem, új erőt kaptam a házasságom boldogságának fenntartásához, és most már biztos vagyok benne, hogy a kezemben vannak ehhez az eszközök.” – C. R. P.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 3 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be a Hogyan tartsunk fenn egy boldog házasságot? tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet