AZ „EGYSZER FENN, EGYSZER LENN” ÁLLAPOT LEGYŐZÉSE AZ ÉLETBEN

Amikor valaki, akinek eddig jól mentek a dolgai, hirtelen rosszabb állapotba kerül, annak konkrét oka van.

Amikor hirtelen elkezd hibákat elkövetni, vagy ostobaságokat csinál, azt okozza valami. Amikor boldog, és jól érzi magát, és minden látható ok nélkül hirtelen elkezdi levertnek érezni magát, azt is valaki okozza.

Tud róla, hogy meghatározott személyiségtípusok léteznek? Azok, akik jót akarnak az embereknek, és azok, akik rosszindulatúak. Ha tapasztalt már valaha érzelmi hullámvasutazást, vagy egyszer fenn, egyszer lenn érezte magát az életben, lehet, hogy valaki az Ön környezetében elnyomta Önt – lehengerelte, vagy megpróbálta kisebbé tenni.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Hogyan különböztesse meg az emberek két típusát – azokat, akik megpróbálnak felépíteni, és azokat, akik megpróbálnak lerombolni dolgokat.
  • Mit tegyen azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik ártani akarnak Önnek.
  • Hogyan ismerje fel az igazi barátait, illetve azokat, akik Ön ellen dolgoznak.

A balszerencsés események mögötti okok kezelési módjának ismeretével képes lesz jobbra fordítani az életét, egyszer s mindenkorra megszüntetheti az „egyszer fenn, egyszer lenn” állapotot, és a legnagyobb céljai felé törhet.

„Vannak olyanok, akik megpróbálnak jót tenni, és vannak olyanok, akik a rosszra specializálódnak, és e tények és jellemvonások alapján felismerheti őket.”

– L. Ron Hubbard

„Megtudtam, hogy vannak olyan emberek az életemben, akiknek az a célja, hogy keresztbe tegyenek nekem, de vannak olyanok is, akiknek az, hogy segítsenek. Megtanultam a jellemvonásaikat, és most már felismerem őket a körülöttem élő emberekben. Ez a tudás a segítségemre lesz abban, hogy eltávolítsam a negatív embereket.” – J. S.

„Nagyon nagy élmény volt ez a tanfolyam, amely az emberekről és a személyiségtípusokról szól. Mindig is érdekelt az emberi viselkedés, és ez az egyik kedvenc tárgyam. Ez a tanfolyam mindent megmagyarázott, ami az általam eddig olvasott összes többi könyvből hiányzott. Megértettem, hogyan, miért, mikor és mi történik, és most már szabadnak érzem magam.” – S. P.

„Az ezen a tanfolyamon tanultak segítettek megérteni azt a helyzetet, amelyben voltam. Ennek a tudásnak az alkalmazásával szinte azonnal változás állt be az életemben. Felismertem, hogy az emberek milyen építőek és rombolóak lehetnek, és hogy ez miért lehet így. Ez segített nekem a valódi barátok és a megbízható emberek felismerésében. Segített megbirkóznom olyan dolgokkal is, amelyekről úgy gondoltam, hogy nincsenek az irányításom alatt. Ezt a tudást fel tudom használni az életem javítására és arra, hogy sikeressé váljak.” – C. F.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 6 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be Az „egyszer fenn, egyszer lenn” állapot legyőzése az életben tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet