A PÉNZÜGYI SIKER SCIENTOLOGY ALAPELVEI

E Scientology alapelvek megértésével és használatával bőséget érhet el.

Ön is teljes és boldog életet akar élni, és szabad akar lenni? A nagyobb bőség az életet kevésbé megterhelővé teszi, és nagyobb megelégedettséget nyújt. De hogyan érheti ezt el? Ezekre a kérdésekre alapvető természeti törvények adnak választ, A pénzügyi siker Scientology alapelvei tanfolyamon pedig megismerheti a törvényeket, amelyek elvezetnek a pénzügyi sikerhez és ezen keresztül a saját céljai eléréséhez. Az Ön túlélése fontos saját magának, a családjának és azoknak, akik számítanak Önre. A siker alapelveinek ismerete és alkalmazása a segítségére lesz abban, hogy segíthesse azokat, akik a legfontosabbak Önnek.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Hogyan értse meg ténylegesen, hogy mi a pénz, hogy végre más, fontosabb dolgokra fordíthassa a figyelmét.
  • Mi a közgazdaságtan.
  • Mi a „csere”, és milyen módon befolyásolja az Ön lelkiállapotát és sikerét.
  • A négy tényező, amelyet ismernie kell ahhoz, hogy sikert érjen el.

Ha megérti a tárgy alapjait, és használja az ezen a tanfolyamon megtanult eszközöket, teljes kontrollra tehet szert a jelenlegi és a jövőbeli pénzügyi sikere felett.

„Az egyén azt hiheti, hogy a fizetése holmi titokzatos helyekről jön. Ez nem így van. A saját személyes termeléséből származik.”

– L. Ron Hubbard

„Ez a tanfolyam határozottan letisztázta a közgazdaságtan néhány számomra zavaros kérdését. Korábban ezek nagy akadályt jelentettek nekem, amelyek útját állták a boldogulásomnak. Egyszerűen nem értettem dolgokat, és mivel nem értettem őket, nem is tudtam szembenézni velük. Úgy érzem, hogy eddig ezeknek a zavaros dolgoknak a csapdájában voltam, de most megszűnt a zűrzavar. Ettől felszabadultam. Most már sokkal tisztábban látom a dolgokat, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy olyan életszínvonalat tudok majd teremteni magamnak, amilyenre mindig is vágytam.” – E. K.

„Hatalmas megkönnyebbülést jelent tudni, hogyan lendítsem fel a vállalkozásomat, és hogyan használjak ehhez konkrét eszközöket. Tudom, hogy a termelést és szolgáltatást eredményező hatékony, minőségi munkám – amely lelkes hozzáállással és az erőforrásaim okos felhasználásával párosul – hozzá fog segíteni a sikerhez, és elérhető közelségbe hozza a céljaimat. Most már vannak megvalósítandó terveim, és virágozni, prosperálni akarok, nem csak valahogy »eléldegélni«.” – V. J.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 4 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be A pénzügyi siker Scientology-alapelvei tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet