EGY HÁZASSÁG MEGMENTÉSE

A Scientology alapelvei pontosan megmutatják, mi tart össze egy kapcsolatot, és a segítségükkel ismét valóban boldoggá teheti a házasságát.

Amikor úgy tűnik, hogy egy házasság a katasztrófa felé tart, hogyan lehet segíteni? Ha egy házaspár folyamatosan veszekszik, mit lehet tenni? És ha már az egyikük azon gondolkodik, vagy mindketten azon gondolkodnak, hogy különválnak, és a házasság már zátonyra futott, hogyan lehet a dolgot visszafordítani?

L. Ron Hubbard elkülönítette annak pontos okait, hogy miért bomlanak fel a házasságok, miért csökken le egyre jobban a kommunikáció két ember között, és miért próbál távozni a házasság egyik résztvevője. Tudja meg, hogyan menthető meg egy ilyen szerencsétlen helyzet.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • A minden kapcsolatban jelen lévő három elem, amelyek segítségével tartós és virágzó kapcsolat építhető.
  • Mi a férj és a feleség közötti zaklatottságok gyakori forrása, és hogyan lehet megoldani.
  • Miért döntenek úgy a házastársak, hogy különválnak – és milyen eszközökkel kezelhető ez az ok.

Az e tanfolyamon bemutatott alapvető igazságok minden emberi kapcsolatra befolyással vannak. Ezekből áll az emberi kapcsolatok egyetlen valóban működőképes technológiája, amely régi és új kapcsolatok ezreit mentette már meg.

„Nem számít, mennyire feszült egy házasság, újra összerakható. És létezhet olyan, hogy házasság.”

– L. Ron Hubbard

„Ez a tanfolyam fantasztikus! Nem gondoltam volna, hogy a válások oka ennyire egyszerű. Az emberek hajlamosak sokkal bonyolultabbá tenni a dolgokat, mint amilyenek a valóságban. Úgy érzem, ez a tanfolyam megérne akár egymillió dollárt is. Nagyon sokat segített, és az összes bennem lévő zűrzavar elszállt! Most már tudom, mi történt, amikor egy kapcsolatom sikertelen volt.” – J. T.

„Hogy mennyire erőteljesek és fantasztikusak ezek az egyszerű adatok! Úgy érzem, sokkal több megértésem lett arról, hogy mi is egy házasság, hogyan kell kezelni a problémákat, mi a problémák oka, stb. Úgy érzem, minden nagyon tiszta lett, és meg tudok oldani minden problémát, ami csak felmerülhet!” – N. L.

„Most már meg tudom oldani a házasságomat. Tudom, hogyan tartsam tisztán a kommunikációmat a házastársammal, tudom, hogyan győzzek le minden akadályt, és tudom, hogyan érhetem el, hogy működjön a dolog.” – V. D.

„Ezen a tanfolyamon bepillantást nyertem egy‑két dologba. Az életben sok minden végre a helyére került. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, akinek van valamilyen párkapcsolata. Segít abban, hogy egyben tartsa a kapcsolatot, és segít abban is, hogy megértsük, mi történt a múltban.” – D. I.

Életjobbító tanfolyamok: a könnyű és hatékony megértéshez készültek

Az Életjobbító tanfolyamokat a Scientology által kifejlesztett „ellenőrzőlap” használatával kell tanulni. A tanfolyam minden lépése sorrendben van feltüntetve, és a tanuló minden elvégzett lépés után ellátja a kézjegyével az ellenőrzőlap adott pontját. Így lehetővé válik, hogy minden tanuló a számára legmegfelelőbb sebességgel haladjon.

A tanfolyam hossza 3 néhány nap részidőben.

Iratkozzon be az Egy házasság megmentése tanfolyamra
NAPONTA TARTUNK SCIENTOLOGY TANFOLYAMOKAT

A legközelebbi Scientology szervezet